Dizajn

IZAĐITE NA CESTU, FIAT STIL

Fiat dizajn uključuje tri stvari: stil, praktičnost i zabavu. Dobar izgled je važan, tako da je svaki naš automobil napravljen kako bi se za njim okretale glave. Ali to nije sve: opremili smo ih inovativnim dizajnerskim rješenjima, koja čine vaša putovanja lakšima, sigurnijima i puno sretnijima. Poznati i priznati Torinski dizajneri kreirali su neke od naših najpoznatijih automobila, od Pininfarininog 124 Sport Spider, do Berttoneovog X1/9 i Cinquecento, koji je dizajnirala tvrtka Italdesign. To je naslijeđe koje traje do danas, s modelom Fiat 500 koji je osvojio Compasso d’Oro, Europsku najstariju i najprestižniju nagradu za dizajn. Moderan Fiatov dizajn rezultat je desetljeća skupljanja znanja i vještina. A sve što uz put naučimo pretvaramo u svaki naš automobil u ponudi. Na ovoj slici prikazan je Roberto Giolito, potpredsjednik odjela za dizajn kompanije Fiat Group Automobiles.

FIAT CENTRO STILE

Fiat Centro Stile je naš kreativni dom. Nalazi se u Torinu, svijetske središnjice industrijskog dizajna, te je mjesto gdje se naše ideje oživljavaju. To je mjesto koje je dio povijesti Fiata. Tijekom godina ovdje smo izmislili i izgradili automobile koji su šik, veseli, sportski, klasični i revolucionarni. 1957. godine stvorili smo Fiat 500: šik ikonu suvremenog dizajna. Revolucija u prijevozu putnika dogodila se s izvornim Multiplom 1956. godine.

Sada, 2012. godine, naša paleta automobila seže od kultnog Fiata 500 do gradske Panda i najnovijeg 500L modela. Svaki naš proizvod kombinira praktičan dizajn s dinamičnim stilom i razigranom osobnosti.

NOVA PANDA

DIZAJNIRANA ZA ŽIVOT U GRADU
Uzeli smo gradski automobil i na njemu proveli radikalne promjene. Nova Panda kombinira dizajn koji je dovoljno čvrst za ulice s unutrašnjim rješenjima koja su dovoljno udobna za bilo kakvo putovanje. Spremite se za zabavnu vožnju, bilo da kružite gradom ili se nalazite na otvorenoj cesti.

KRUGOVI I KVADRATI

Dizajn nove Pande inspiriran je ‘četverokrugom’, mješavinom između kruga i četverokuta. Ali ti zaobljeni rubovi nisu samo za pokazivanje. Oni su također aerodinamični učinkoviti, što smanjuje potrošnju goriva. A to znači da je unutrašnjost nove Pande prostrana, udobna i tako raspoređena da je sve tamo gdje želite da bude. Zgodno.

FIAT 500

LA DOLCE VITA
Prepoznajete me? Dobar izgled i glamurozni stil filmske zvijezde modela Fiat 500 predstavljaju modernu izvedenicu te originalne ikone. Ova klasična okrugla prednja svjetla i sjajne kvake vrata predstavljaju čisti stil: savršeno za laganu vožnju uzduž Rivijere ili odlazak u kupovinu. Bellissimo.

SVE JE U DETALJIMA

Fiat 500 kombinira retro glamur s modernim cool rješenjima. Klasični stil upravljača i poklopci ventila kotača predstavljaju čistu nostalgiju. Prednja ploča u boji karoserije donosi dašak moderne elegancije. A 14 ultra modernih boja omogućiti će vam da dugo izgledate odlično.

FIAT 500L

VEĆE JE BOLJE

Uvijek mlad Fiat 500 sada ima većeg brata. To je automobil u kojem prostranost susreće stil, gdje je praktičnost višenamjenskog vozila blagoslovljena izgledom supermodela. Recite ‘ciao’ modelu Fiat 500L: dokaz da odrastanje ne mora značiti starenje.

OSVIJETLITE VAŠ ŽIVOT

Uvijek ste željeli gledati na svijet sa stilom? S njegovim panoramskim prozorima, privlačnim staklenim krovom i prostranom unutrašnjosti, vi i do četiri putnika otkriti ćete da je Fiat 500L doista velik i svijetao.