Abarth 124 spider preuzima vodeću ulogu uz Stinga i Shaggyja u glazbenom spotu „Gotta Get Back My Baby”

Abarth 124 spider preuzima vodeću ulogu uz Stinga i Shaggyja u glazbenom spotu „Gotta Get Back My Baby”

Abarth 124 spider zvijezda je uz bok izvođača Stinga i Shaggyja u službenom glazbenom spotu za njihovu novu pjesmu „Gotta Get Back My Baby” – najnoviji singl koji su zajedno producirali Teflon (Wyclef Jean, Fat Joe, Ruff Ryders) i Martin Kierszenbaum (Sting, Mylène Farmer, Lady Gaga), s njihova albuma 44/876, koji je 17 tjedana bio na vrhu ljestvice Billboard Reggae. Službeni YouTube glazbeni spot, koji je prikupio preko 2,3 milijuna pregleda u samo nekoliko dana, snimljen je u duhu televizijskih serija o policijskim partnerima iz 80-ih i 90-ih godina 20. stoljeća te filmova „Miami Vice” i „Bad Boys”, a režirao ga je Michael Garcia. U videouratku Sting i Shaggy prikazani su kao dva detektiva iz Miamija koji uvjeravaju svog kapetana da će im „trebati Spider” – misleći pritom na nagrađivani model Abarth 124 spider – u zasjedi na plaži za hvatanje „najopasnije žene u državi”. Što bi uopće moglo poći po zlu?!

 

Marka Fiat je ujedno i globalni pokrovitelj videouratka na društvenim mrežama i kanalima, uključujući InstagramTwitterFacebook i YouTube u SAD-u.

 

„I dalje težimo faktoru iznenađenja u marketinškim kampanjama za sve marke u sklopu grupe FCA, a posebice u ovom slučaju zabavna osobnost i duh marke Fiat pružili su nam priliku da se odvažimo na još veću avanturu i razigranost zajedno s glazbenim partnerima”, kazao je Olivier Francois, direktor marketinga i marke Fiat, FCA. „Model Abarth 124 iznimno je počašćen što igra tako važnu ulogu uz legendarne i cijenjene umjetnike kao što su Sting i Shaggy u njihovom najnovijem glazbenom spotu.”

 

Stingov i Shaggyjev album 44/876 (Cherrytree/A&M/Interscope Records) sada je dostupan za digitalno preuzimanje putem usluga streaminga i kroz digitalnu pretplatu. Ikonski duo prvotno je udružio svoje snage za snimanje nove pjesme pod naslovom „Don’t Make Me Wait” (koja je zasjela na 1. poziciju ljestvice singlova Billboard Digital Reggae), a kako bi odali počast karipskoj glazbi koja je imala velikog utjecaja na njih obojicu, da bi na kraju završili sa stvaranjem cijelog albuma punog radosnih i vedrih melodija. Naslovom 44/876 iza kojeg se kriju pozivni brojevi država (44 za UK, Stingovu rodnu državu i 876 za Jamajku, Shaggyjevu domovinu) ovaj duo odaje počast iskonskoj ljubavi spram Jamajci: Shaggyjevom rodnom mjestu i mjestu na kojem je Sting napisao klasike kao što su „Every Breath You Take”.

 

Sting i Shaggy svoju su suradnju proširili i na zajedničku svjetsku turneju na kojo će sa svojim bendovima izvoditi svoje najveće hitove ali i nove pjesme s albuma 44/876, zajedno. Više informacija o njihovoj hvaljenoj svjetskoj turneji 44/876 potražite ovdje.

 

O Stingu

Zahvaljujući velikom broju hitova Sting je i dalje jedan od najznačajnjih glazbenika s više desetljetnom karijerom. Proslavio se 1977. kao glavni vokal i basista grupe The Police, s kojom je snimio neke od najzapaženijih pop pjesama uključujući „Roxanne”, „Don’t Stand So Close to Me” i „Every Breath You Take”. Nakon turneje iza koje je uslijedila nominacija za nagradu GRAMMY 1983. godine za album Synchronicity, Sting je započeo vlastitu uspješnu solo karijeru u kojoj je tijekom godina izbacio poznate pjesme kao što su „Fields of Gold” i „Desert Rose”. Danas, u okviru bogate karijere koja je išla preko radijskih postaja, malih ekrana pa sve do Broadwaya, ovaj umjetnik sa 16 osvojenih nagrada GRAMMY nastavlja istraživati nove teritorije. Sting podržava rad brojnih humanitarnih organizacija za borbu za ljudska prava kao što su Rainforest Fund, Amnesty International i Live Aid, a njegova je umjetnost univerzalno prisutna.  Zajedno sa svojom suprugom, Trudie Styler, Sting je 1989. godine osnovao organizaciju Rainforest Fund za zaštitu prašuma i urođenika koji tamo žive. www.sting.com

 

O Shaggyju

Umjetnik, višestruki dobitnik nagrade Grammy – Shaggy, doista je iskonski renesansni čovjek i uspješan reggae/dancehall glazbenik koji je utjecao na pop glazbu diljem svijeta, ali i ponosan biznismen i skroman filantrop. Američki reggae fusion pjevač rodom sa Jamajke najpoznatiji je po svojim singlovima „Boombasti”, „It Wasn’t me” i „Angel”. Shaggy je izdao brojne albume uključujući i onaj nagrađen nagradom Grammy i prodan u platinastom izdanju „Boombastic” (1995.) te onaj s dijamantnom plaketom po prodanosti „Hot Shot” (2000.), a impresivni su mu i rezultati na top ljestvicama uključujući Top 40 Rhythmic, Hot 100, Billboard 200 i brojne druge.  U svojoj bogatoj karijeri Shaggy je nastupao i uz brojne međunarodne superzvijezde iz svih glazbenih žanrova.

 

O izdavačkoj kući INTERSCOPE GEFFEN A&M:

Kombiniranjem naslijeđa triju najutjecajnijih izdavačkih kuća upisani u modernu glazbenu povijest, Interscope Geffen A&M nastavljaju novu tradiciju glazbenih uspjeha pripojenjem 1. siječnja 1999.  Pod vodstvom predsjednika Uprave i izvršnog direktora Johna Janicka, Interscope Geffen A&M snažno su ime u svijetu glazbe, a surađuju s najslušanijim glazbenicima različitih glazbenih žanrova uključujući rock, rap, pop i alternativnu grupu. Kuća Interscope Geffen A&M dio je grupe Universal Music Group, najveće glazbene tvrtke na svijetu. www.interscope.com

 

O tvrtki Cherrytree Music Company 
Osnovana 2005. godine do strane tekstopisca/producenta dobitnika nagrade Grammy Martina Kierszenbauma, tvrtka Cherrytree Music Company pruža usluge menadžiranja i izdavanja albuma za širok raspon glazbenika i producenata koji čine kreativni buket popularne glazbe.  Cherrytree je ostavio neizbrisiv trag u glazbenom svijetu, od menadžiranja slavnih glazbenika i kulturološke ikone Stinga do izdavanja prva dva albuma Lady Gage. Cherrytree Music Company izdavač je umjetničkih i komercijalnih uspješnica kao što su Feist, Ellie Goulding, Robyn, La Roux, LMFAO, Far East Movement i Disclosure i bilježi više od 35 milijuna prodanih ploča. U čitavom procesu, Cherrytree Music Company ključaj je izvor popularne glazbe i katalizator za umjetničku suradnju i inovacije.  Za više informacija o tvrtki Cherrytree Music Company posjetite https://soundcloud.com/cherrytree-radio/cherrytree-records-10th-anniversary-special

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.