Fiat na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018.

Fiat na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018.

  • U Ženevi će biti predstavljene S-Design i Mirror obitelji vozila: Fiatov odgovor na najnovije zahtjeve glede stila, urbane osobnosti i povezivosti.
  • Svjetska premijera novog 124 Spider S-Design, idealnog vozila za one koji traže emocije pod otvorenim nebom, snažan karakter i dinamičnost. Njemu se pridružuju modeli 500X i Tipo, također s S-Design paketom.
  • Tehnologija i stil jače su strane modela 500X Mirror, 500 Mirror i 500L Mirror: to uključuje UconnectTM informacijsko zabavni sustav s Apple CarPlayTM integracijom i Android AutoTM kompatibilnosti, specijalnu plavu karoseriju i jedinstvene detalje.
  • Mirror je prva specijalna serija posvećena cijeloj obitelji 500, evolucija Fiatove ikone koja je zavela milijune vozača u cijelom svijetu.
  • Specijalne serije uvijek su bile jedinstvena značajka marke Fiat, jedan od ključeva uspjeha raznih modela Fiatove ponude te, iznad svega, tajna iza vječne mladosti legendarnog modela 500.

 

Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018. marka Fiat izložit će svoju ponudu koja je veća i kompletnija nego ikada prije, uključujući serije S-Design i Mirror koje nude rješenja za najnaprednije zahtjeve glede stila, osobnosti i povezivosti.

Na salonu u Ženevi debitirat će model 124 Spider S-Design, zajedno s 5-vratnim modelom Tipo i modelom 500X S-Design, što su sve vozila s različitim karakteristikama koja su namijenjena onima koji vole izraziti vlastiti dinamični karakter, također odabirom automobila prepoznatljivog identiteta.

S-Design serija je doista Fiatov odgovor za one koji traže stil i sadržaj s modernim, dinamičnim i prepoznatljivim karakterom. S ovim paketom opreme, vozilo je spoj sportskih značajki, stila i zavođenja, sposobno osvojiti vozače na prvi pogled. Ima prepoznatljivu osobnost koja odgovara osobnosti mladog i dinamičnog potrošača. Po prvi put se u Fiatovoj ponudi pojavljuje specijalna serija koja savršeno spaja oba svijeta utjelovljena u ovoj marki – funkcionalnu i emocionalnu stranu marke Fiat.

Ali u Ženevi Fiat neće biti predstavljen samo S-Design serijom. Izložbeni prostor će također udomiti Mirror obitelj, prvu specijalnu seriju cijele obitelji 500. Fiatove specijalne serije uvijek su bile jedinstvena značajka ove marke, jedan od ključeva uspjeha mnogih modela u cijeloj Fiatovoj ponudi te, iznad svega, značajka legendarnog modela 500, vozila koje dolazi u nizu izvedbi te koje je istražilo raznovrsne teritorije kako bi dodatno produžilo svoju vječnu mladost. U njegovoj dugoj povijesti su nezaboravne izvedbe poput 500C by Gucci, 500 by Diesel, 500 Riva te nedavne 50-60th i Anniversary izvedbe, posvećene 60-godišnjici ove ikone marke Fiat.

Od samog predstavljanja, Fiat 500 je prekršio svako pravilo tradicionalnog tržišta, pokazujući da čak i malo vozilo može generirati obitelj prihvatljivih i atraktivnih modela, sposobnih jamčiti maksimalne razine osobnosti i funkcionalnosti te postati međunarodna uspješnica. Osam posto svih proizvedenih Fiat 500 vozila prodano je izvan Italije, a u 2017. ova Fiatova ikona je bila vodeći automobil u osam država svijeta te je u drugih sedam država bio među najboljima.

S modelima 500L i 500X, Fiat 500 se odmaknuo od tradicionalne klasifikacije segmenta, kombinirajući karakteristike različitih kategorija i oživljavajući dva vozila koja predstavljaju standard u njihovim segmentima. Na ovaj način, obitelj 500 nudi tri različita vozila u smislu namjene i osobnosti koja zadovoljavaju zahtjeve svih klijenata i sve veću potražnju za novim iskustvima, uz nastavak dijeljenja jednako originalnog i karakterističnog uzbudljivog stila Fiatove ikone.

Doista, stil, zajedno s tehnologijom, su bez sumnje velike prednosti nove Mirror specijalne serije, dostupne u cijeloj ponudi obitelji 500, zahvaljujući 7-inčnom HD Live UconnectTM audio sustavu s dodirnim zaslonom visoke razlučivosti te Apple CarPlayTM integraciji i Android AutoTM kompatibilnosti, što iskustvo vožnje čini sveobuhvatnim životnim iskustvom, u kojem vozači mogu uživati u potpunoj sigurnosti.

Dakle, sa serijama Mirror i S-Design marka Fiat zadovoljava najnovije potrebe tržišta i svakom klijentu nudi priliku da izrazi svoj vlastiti identitet, također i preko vozila koje voze.

Fiatov izložbeni prostor bit će nadopunjen nizom dodataka i proizvoda koje je razvio i dizajnirao Mopar, a služe za individualiziranje svakog vozila.

S-Design obitelj

Fiat 124 Spider S-Design

U Ženevi će svoj debi doživjeti novi Fiat 124 Spider, specijalni model koji odražava dinamičnost i sportsku notu poznatog dvosjeda marke Fiat. Predstavljen s bogatim paketom ”Luxury”, uključivat će dodatne stilske detalje koji će sigurno osvojiti zaljubljenike u visoke performanse i snažne emocije iza upravljača pri otvorenom nebu. Zapravo,  Mopar®, službeni servisni Fiatov partner za usluge, rezervne dijelove i originalnu dodatnu opremu, pomoć na cesti i brigu za klijente, standardno je složio ekskluzivni paket dodatne opreme za svako vozilo. Ova nova kolekcija uključuje zaštitnu šipku, prednji nosač i pokrove vanjskih zrcala od poliranog čelika. Jedinstveni izgled nadopunjen je 17-inčnim aluminijskim kotačima specijalnog dizajna, bedžom u tri boje na stražnjem dijelu i sportskom crvenom trakom koja pažnju usmjerava na klasičnu bočnu liniju, nisko središte ravnoteže i položaj sjedenja, pomaknut unazad prema stražnjoj osovini, osiguravajući siluetu čistokrvnog sportskog automobila.

Kao da stil nije dovoljan, i ono unutar vozila je vrhunske kvalitete. 124 Spider S-Design uvijek nudi sljedeće značajke kao standardnu opremu: četiri zračna jastuka, automatski klima uređaj, MP3 radio s USB priključkom i četiri zvučnika, kožom presvučena sjedala i upravljač, donji dio i rub armaturne ploče s vidljivim šavovima, tempomat i Keyless Go sustav. Vozilo također uključuje aktivni sustav podizanja poklopca motora, dvostruke kromirane ispušne cijevi i svjetla za maglu.

Nakon paljenja motora, osim broja okretaja rastu i emocije: Fiat 124 Spider S-Design opremljen je pouzdanim 1,4-litrenim turbo četiri-cilindričnim motorom s MultiAir tehnologijom, koji razvija snagu od 140 KS i okretni moment od 240 Nm te je dostupan u kombinaciji sa šest-stupanjskim ručnim i automatskim mjenjačem. Performanse s ručnim mjenjačem su izvanredne: maksimalna brzina od 215 km/h i ubrzanje od 0 do 100 km/h za 7,5 sekundi (s automatskim mjenjačem ove brojke iznose 214 km/h i 7,6 sekundi). Ovjes modela 124 Spider sprijeda uključuje dvostruka poprečna ramena, a straga multilink ovjes, koji su specifično namješteni za veću stabilnost tijekom kočenja i skretanja. Upravljanje je precizno i dobrog odziva s uporabom električkog servo sustava upravljanja. Ukratko, kombinacija postave upravljanja i ovjesa, lagani okvir, uravnotežena raspodjela mase i turbo motor osiguravaju dinamično iskustvo vožnje. Unaprjeđenja u polju buke, vibracija i grubosti, uključujući akustički vjetrobran, također pomažu u osiguravanju profinjene, tihe vožnje.

Fiat 500X S-Design

Fiat 500X sa S-Design paketom opreme predstavlja dobitnu kombinaciju urbane sportske note, stila i zavodljivosti, sposoban osvojiti svakoga na prvi pogled – nepogrešiva osobnost izvedena da privuče mladu kozmopolitsku publiku.

Automobil, koji je također izložen na štandu, opremljen je u S-Design Cross izvedbi 1,4 MultiAir 1709 KS snažnim motorom visokih performansi i AT9 mjenjačem te pogonom na sve kotače. Njegova ekskluzivna matte boja karoserije uključuje ekskluzivne detalje od poliranog čelika u Myrin izvedbi, uključujući bočne letvice, kvake vrata, prednji spojler, obrub stražnjih svjetala, kvaku poklopca prtljažnika i pokrove vanjskih zrcala. Također uključuje zatamnjena stražnja stakla. Izložbeni model obučen je u 18-inčne naplatke te u prepoznatljivoj boji u dva tona. Nadalje, Xenon prednja svjetla, koja su također obrubljena poliranim čelikom, modelu 500X daju dinamičan i odmah prepoznatljiv pogled. Ovi tamni detalji su također preneseni i u stil unutrašnjosti, na primjer, u armaturnu ploču i ukrasne elemente središnjeg tunela i obloga vrata. Također u unutrašnjosti, specifična S-Design sjedala uključuju sportsku tkaninu s utisnutim logotipom u boji bakra.

Sa S-Design paketom, nepogrešiva elegancija modela 500X je unaprjeđena s daškom modernog stila i sportskim identitetom.

 

Fiat Tipo 5-Door S-Design

Što se tiče obitelji Tipo, uključujući izvedbe s 4 i 5 vrata te karavansku izvedbu, 2017. godina je uključivala ozbiljne prodajne rezultate s preko 180.000 prodanih vozila u više od 50 država EMEA regije. U Europi, već drugu godinu za redom, to je bilo vozilo iz C segmenta s najvećom razinom rasta prodaje u odnosu na prethodnu godinu, koje zauzima 4,1 % tržišnog udjela. Ovaj model je stabilni predvodnik tržišta s udjelom pod 20,7%, a za marku Fiat to je drugi najviše globalni automobil nakon modela 500, sa 70% prodaje izvan Italije.

Tajna njegovog uspjeha je nedostignuta vrijednost koju pruža kombinacija prepoznatljive osobnosti, jednostavne ponude, visoke razine praktičnosti izražene najvećim prostorom za putnike i prtljagu u njegovoj kategoriji te iznenađujuće niskom cijenom i troškovima uporabe.

S-Design obitelj ne bi bila kompletna bez modela Tipo S-Design koji će u Ženevi biti predstavljen u izvedbi s 5 vrata te s ekskluzivnom “Metropoli Grey” bojom. Automobil je odmah prepoznatljiv zahvaljujući njegovoj karakteristično širokoj vodoravnoj prednjoj maski s Piano Black ukrasima, koja zauzima cijeli prednji kraj. Završava s još više agresivnim Bi-Xenon prednjim svjetlima s jednakim ukrasima kao i prednja maska, koja u odnosu na standardnu izvedbu imaju 30% bolje performanse. Piano Black detalji mogu se naći na rubovima sportskih otvora za zrak koji okružuju svjetla za maglu i na pokrovima vanjskih zrcala. Novi 18” naplatci s oblikom dijamanta osiguravaju dodatni dašak dinamike, dok je ova izvedba nadopunjena zatamnjenim stražnjim staklima, kao i kvake koje su izvedene tako da odgovaraju karoseriji.

Izgled unutrašnjosti je u potpunosti promijenjen, s time da sjedala i ukrasni elementi imaju snažnu i prepoznatljivu osobnost. Dvostruko izvedeni šavovi kožom presvučenih sjedala i Airtex tkanine te glave ručice mjenjača savršeno odgovaraju uzorku materijala na upravljaču. Armaturna ploča uključuje Piano Black detalje te ima veliku površinu koja se rasteže cijelom širinom kabine. Upravljač i okvir ručice mjenjača imaju sjajnu crnu završnu obradu, kao i prednja površina.

Ispod poklopca motora skriva se 1.6 Multijet 120 KS turbo dizelski motor s DCT automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, koji razvija snagu do 120 KS (88 kW) pri 3.750 o/min i maksimalni okretni moment od 320 Nm pri 1.750 o/min, što osigurava izvanrednu fleksibilnost promjene stupnjeva te odvažan i brz odziv.

S-Design izvedba također je dostupna u Cinema Black, Coliseum Grey, Amore Red i Gelato White bojama te s 120 KS 1.6 Multijet dizelskim motorom s ručnim mjenjačem, 110 KS 1.6, E-Torq benzinskim motorom s automatskim mjenjačem ili 120 KS LPG-benzinskim 1.4 T-jet motor te predstavlja stilski dodatak Tipo obitelji, i bit će ubrzo ponuđena i u karavanskoj izvedbi.

Uz razne jedinstvene estetske značajke, Tipo S-Design izvedba također nudi najnoviju tehnologiju i značajke povezivosti kao dio standardne opreme, uključujući tehnološki napredni 7-inčni HD Live UconnectTM sustav s dodirnim zaslonom u boji visoke razlučivosti i kapacitivnom tehnologijom, što korisniku omogućuje odabir ikona kao na tabletu. Usto, kontrole na upravljaču vozačima omogućuju da slobodno komuniciraju sa Siri pomoćnikom, zahvaljujući Siri Eyes Free tehnologiji. Fiat Tipo S-Design je najbolje povezani Tipo ikad: zapravo, njegova standardna oprema uključuje Apple CarPlayTM integraciju i Android AutoTM kompatibilnost, što vozačima omogućuje sigurnu i intuitivnu uporabu njihovih pametnih telefona.

Specifično, Apple CarPlayTM korisniku omogućuje pristup kompatibilnom sadržaju i aplikacijama na njegovom/njezinom iPhone telefonu, interakciju s prikazom audio sustava ili glasovnim naredbama. Vozači mogu navigacijske upute pratiti u aplikaciji Maps, provoditi i primati telefonske pozive, pristupati tekstualnim porukama i slušati glazbu bez skidanja pogleda sa ceste.

Sustav je također kompatibilan s aplikacijom Android AutoTM koja unosi Android iskustvo u automobil, projiciranjem aplikacija i funkcija na središnjem zaslonu. To korisniku omogućuje primanje informacija i uporabu Google funkcija tijekom vožnje na lak i siguran način.

Vozači također mogu koristiti Google MapsTM za dobivanje navigacijskih uputa ili pristupiti glazbi i komunicirati s prijateljima zahvaljujući aplikacijama za poruke.

Android Auto, Google Play i Google Maps registrirani su tržišni nazivi kompanije Google Inc.

500 Mirror obitelj

Najbolje povezana Fiat serija ikada

Nova Mirror obitelj modela uklapa se u Fiatovu dugotrajnu tradiciju olakšavanja pristupa sve naprednijoj opremi i tehnologijama koje pojednostavljuju život vozača i putnika. Specijalne serije 500X Mirror, 500L Mirror i 500 Mirror uključuju najnovije tehnološke inovacije koje vozačima omogućuju da spoje svoje pametne telefone s UconnectTM informacijsko-zabavnim sustavom na praktičan i siguran način.

U sklopu Mirror obitelji modela, 7-inčni HD Live UconnectTM sustav (s dodirnim zaslonom visoke razlučivosti) može se integrirati s Apple CarPlayTM aplikacijom te je kompatibilan s Android AutoTM, što korisnicima omogućuje da ”zrcale” sučelje njihovog pametnog telefona na ugrađeni zaslon u vozilu te time koriste njegove funkcije u potpunoj sigurnosti.

Kontrole na upravljaču također vozaču omogućuju da koristi glavne funkcije Uconnect sustava bez skidanja pogleda sa ceste, kao i Siri sučelje, zahvaljujući Siri Eyes Free tehnologiji.

Ali nove tehnološke značajke u Mirror obitelji ne staju samo na tome. Vozači u svoje vozilo mogu također ugraditi inovativni Mopar® Connect sustav. Ovaj sustav kombinira usluge udaljene pomoći na cesti i kontrole funkcije kako bi se zajamčila bezbrižna vožnja, kao i smirenost u činjenici da je vozilo pod stalnim nadzorom preko pametnog telefona.

Na zahtjev su također dostupni stražnja parkirna kamera (samo u izvedbama 500X i 500L) i TomTom 3D integrirani navigacijski sustav.

Stil ova tri vozila također je dobio inspiraciju iz svijeta tehnologije, počevši od karoserije u tonovima plave boje, koja je referentna boja za visoku tehnologiju i povezivost. Svaka od tri izvedbe također se ističe po ”mirror” logotipu na nosaču krova i nizu prepoznatljivih kromiranih detalja.

Nova specijalna serija modela 500 Mirror, 500X Mirror i 500L Mirror time je dizajnirana za klijente koji su zainteresirani za svijet povezivanja i traže najnovije trendove u polju informacija i zabave, s time da posebnu pažnju pridaju i stilu.

Specifično, model Fiat 500 Mirror posvećen je svijetu milenijalaca i dolazi u kompaktnoj i legendarnoj izvedbi bez krova. Fiat 500L je automobil za obitelji koje su uvijek povezane, s time da je na zahtjev dostupna izvedba u Venezia plavoj boji u dva tona u kombinaciji s ekskluzivnim mat sivim krovom i 17-inčnim aluminijskim naplatcima u obliku dijamanta. 500X Mirror je automobil za mlade dinamične vozače u potpuno novoj mat Jeans Blue boji, sa 17-inčnim mat crnim aluminijskim naplatcima u obliku dijamanta i prednjim Bi-Xenon svjetlima. U unutrašnjosti, ova izvedba je karakteristična po Jeans Blue armaturnoj ploči i novim specijalnim presvlakama, s plavim šavovima na sjedalima.

Apple CarPlayTM spreman i Android AutoTM kompatibilan

Možda najistaknutiju značajku UconnectTM sustava koji se ugrađuje u Mirror izvedbe predstavlja integracija Apple CarPlayTM sučelja – intuitivnog i najsigurnijeg načina uporabe iPhone telefona tijekom vožnje – koji je kompatibilan s Android AutoTM, novim informacijsko zabavnim sustavom izvedenim da iskoristi sve Google funkcije.

Apple CarPlayTM korisnicima omogućuje pristup kompatibilnom sadržaju i aplikacijama s iPhonea, interakciju s zaslonom audio sustava ili glasovnim naredbama.

Zahvaljujući Mpas aplikaciji, korisnik može dobiti navigacijske upute koje su optimizirane na osnovi prometnih uvjeta, pozvati mjesta koja su nedavno posjetili te omiljene lokacije. Također mogu provoditi i primati telefonske pozive, pristupiti tekstualnim porukama i slušati glazbu, bez skidanja pogleda sa ceste.

Sustav je također kompatibilan s Android AutoTM aplikacijom koja omogućuje ”zrcaljenje” aplikacija i funkcija korisnikovog pametnog telefona na središnji zaslon u vozilu, tako da vozači mogu lako i sigurno dobiti sve potrebne informacije tijekom vožnje.

Vozač može koristiti Google MapsTM kako bi dobio navigacijske upute i lako pristupio glazbi, multimedijskom sadržaju i omiljenim aplikacijama za slanje poruka. Laka i trenutna interakcija s uređajima jamči praktičnost održavanja jednakog operativnog sustava čak i u automobilu, za stalno spojenu i sigurnu vožnju, što znači visoku kvalitetu boravka u kabini vozila kao i poboljšanu ergonomiju.

Android Auto, Google Play i Google Maps registrirani su tržišni nazivi kompanije Google Inc.

Fiat 500X Mirror

Na osnovi Pop Star paketa opreme, novi 500X Mirror predstavlja savršenu mješavinu stila i tehnologije koju karakteriziraju ekskluzivne kombinacije boja i specifična standardna oprema. Vozilo, koje će biti predstavljeno u Ženevi, ima prepoznatljivu mat Jeans Blue boju karoserije (dostupna na zahtjev) i profinjene saten-kromirane detalje, uključujući vanjske kvake vrata, bočne ukrasne letvice, okvire svjetala za maglu, pokrove vanjskih zrcala i na zahtjev dostupne krovne šine. Izgled je dodatno naglašen ”Mirror” oznakom na nosaču krova, elegantnim 17-inčnim crnim aluminijskim naplatcima u obliku dijamanta i učinkovitim Xenon prednjim svjetlima. Jednaki svjež i mladenački izgled nastavlja se i u unutrašnjosti gdje ekskluzivna Blue Jeans armaturna ploča susreće nove presvlake sjedala s plavim šavovima.

Usto, standardno se ugrađuje 7-inčni HD LIVE UconnectTM sustav, kao i u svim modelima Mirror serije, zajedno s Apple CarPlay integracijom i Android AutoTM kompatibilnošću.

Predstavljeno vozilo je opremljeno 1.4 MultiAir 140 KS motorom i DCT mjenjačem te ponuda također uključuje 1.6 e-TorQ 110 KS benzinski motor, 1.3 Multijet II 95 KS i 1.6 Multijet II 120 KS turbo dizelske motore, također s DCT mjenjačem, kao i bi-fuel benzinske i LPG 1.4 T-Jet 120 KS motore.

Fiat 500 Mirror

Model 500 Mirror vraća se u Ženevu u obnovljenoj inačici na osnovi Lounge paketa opreme. Dostupan u kabriolet izvedbi, kao predstavljeno vozilo, i kao kompakt (sa staklenim krovom), izvana se ova specijalna serija ističe po svojim elegantnim kromiranim detaljima, kao što su pokrovi vanjskih osvrtnih zrcala i ukras prednjeg branika, kao i svjetlima za maglu, ”Mirror” oznakom na nosaču krova i ekskluzivnom Azzuro Italia bojom, koja je dostupna kao alternativa standardnim bojama vozila.

Naravno, i unutrašnjost se ističe nizom izvanrednih značajki, uključujući 7-inčni HD LIVE UconnectTM sustav koji je standardno dostupan u Mirror seriji modela, s Apple CarPlay integracijom i Android AutoTM kompatibilnošću. Izvedba, predstavljena na izložbenom prostoru, također uključuje 16-inčne aluminijske naplatke i specijalna Mirror sjedala, koja su dostupna na zahtjev, te posjetiteljima pruža priliku da otkriju funkcije nove Mopar Connect usluge. Model 500 Mirror je dostupan sa svim motorima kao i Lounge izvedba serije 500.

Fiat 500L Mirror

Izvedba 500L Mirror, izložena na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, predstavit će novu kombinaciju karoserije Venezia plave boje u dva tona i mat sivog krova, s kromiranim elementima na prednjem i stražnjem braniku, bočnim ukrasnim letvicama i odgovarajućim mat sivim pokrovima vanjskih zrcala. Konačni rezultat je privlačan i vizualno evocira na svijet visoke tehnologije. Rezultat je ”certificiran” Mirror oznakom na nosaču krova. Predstavljeno vozilo je nadopunjeno svjetlima za maglu, 17-inčnim aluminijskim naplatcima u obliku dijamanta, prednjim središnjim naslonom za ruke, stražnjim parkirnim senzorima sa stražnjom kamerom i ekskluzivnim Hi-Fi BeatsAudio sustavom. Ispod poklopca motora nalazi se bi-fuel 1.4 TJet 120 KS benzinski turbo motor. 500L Mirror dostupan je sa svim motorima kao i Pop Star izvedba serije 500L.

Mopar® Connect: daljinska veza top zaštita

U novoj Mirror seriji na zahtjev je dostupna Mopar® Connect usluga. Ovo je inovativni set povezanih usluga posvećenih sigurnosti i daljinskoj kontroli vozila koje se mogu integrirati s Uconnect LIVE uslugama, čime se u automobil unose nove funkcije: konkretno, klijenti koji odaberu Mopar® Connect imaju pristup cijelom nizu dodatnih usluga, ponovo preko Uconnect LIVE aplikacije. To uključuje pomoć na cesti ili u slučaju nesreće te lociranje vozila u slučaju krađe. Također je moguće neke funkcije kontrolirati daljinskim putem, kao što je zaključavanje ili otključavanje vrata ili slanje upozorenja ako automobil prijeđe određenu graničnu brzinu ili izađe iz referentne zone koja je prethodno definirana na karti. Konačno, Mopar® Connect omogućuje lociranje parkiranog automobila i primanje informacija o njegovom stanju, kao što su napunjenost akumulatora, tlak u gumama i razina goriva.

Zahvaljujući Mopar® Connect usluzi, klijent ima trenutni pristup podacima vozila i odmah je obaviješten ako je potrebno redovito i izvanredno održavanje vozila. To znači da su klijentu osigurani veća sigurnost i zaštita na cesti, kao i bezbrižnost i konstantna kontrola vozila, sve preko pametnog telefona. 

Fiatov štand 

Štand u Ženevi je uređen kako bi pružio dobrodošlicu posjetiteljima na tipično talijanski elegantni način i stil. To je potpuno novi izložbeni prostor s oblikom koji zadovoljava zahtjeve modernog dizajna. U ovom izdanju salona automobila, Fiatovim vozilima će se također pridružiti Abarth vozila, čime se ističe veza između ove dvije marke. Ova dva svijeta zadržat će svoje karakteristične detalje i bit će predstavljeni s lako prepoznatljivim prostorima štandova koji su razdvojeni, ali i susjedi bez vidljivih granica koje ih odvajaju.

Fluidnost i dinamičnost označavaju i identificiraju ova dva prostora bez kreiranja prepreka, a multimedijski sadržaji, vidljivi iz svakog kuta izložbenog prostora, tako su izvedeni da privlače posjetitelje te ih usmjeravaju na putovanje kroz Fiatov i Abarth svijet.

Također će tu biti odgovarajući prostor u kojem se posjetitelji mogu pobliže upoznati sa svijetom originalne opreme marke Mopar®, u suradnji s markom Fiat. Posebno je uočljiva nova jedinstvena shema boja aluminijskih naplataka koja je dostupna u 11 različitih tonova, a to je samo jedan od elemenata s kojima Mopar dodatno proširuje koncept individualizacije, tipičnog elementa talijanske tradicije, te ga primjenjuje na svijet automobila kako bi klijentima omogućio bezbrojne mogućnosti prilagođavanja njihovih vozila.

Oko izložbenog prostora bit će distribuirani informativni letci i specijalni elementi, kako bi javnost usmjerili na FCA Bank financijske usluge, specijalizirane za automobilski sektor. Ova kompanija djeluje na glavnim europskim tržištima – u Švicarskoj preko tvrtke FCA Capital Suisse SA, podržavajući prodaju vozila Fiat Chrysler Automobiles grupe, preko inovativnih financijskih i lizing proizvoda, namijenjenih mrežama distributera, privatnim klijentima i tvrtkama.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.