Fiat na Ženevskom salonu automobila 2016

Fiat na Ženevskom salonu automobila 2016

  • Svjetsko predstavljanje kompletne Tipo obitelji, koja osim 4-vratne limuzine uključuje izvedbu s 5 vrata i karavan.
  • U središtu pozornosti uz prethodnika iz 1966. bit će i novi model 124 Spider, čije su narudžbe na glavnim EMEA tržištima započele dva tjedna prije.
  • Nove izvedbe uključuju novi 500S, sportsku izvedbu ove Fiatove gradske automobilske ikone.
  • Nadopune ponude obiteljskih automobila također uključuju modele 500L i 500X.
  • Fiat Panda podijelit će pozornicu s ekskluzivnim “Kung Fu Panda” izložbenim automobilom.
  • Prvu verziju izložbenog automobila specifično projektiranog za slobodno vrijeme na bazi Fullback pick-up modela.
  • Štand predstavlja dva funkcionalna i uzbudljiva svijeta koji karakteriziraju Fiatovu marku.

Fiat je odabrao Ženevu kao pozornicu na kojoj će međunarodnim medijima pružiti pogled na kompletnu obitelj modela Tipo, pobjednika prestižne Autobest nagrade ”Best Buy Car” za 2016. Limuzini sa 4 vrata pridružit će se potpuno nova izvedba s 5 vrata i karavan.
Dodatne novine uključuju novi 124 Spider koji se već može naručiti na glavnim EMEA tržištima te izložbeni automobil na bazi Fullback pick-up kamioneta koji je dizajniran za vozače koji vole svoje slobodno vrijeme provoditi na dinamičan i zanimljiv način. Obitelj 500 bit će predstavljena  novim modelom 500 sa ”S” paketom opreme, SUV modelom 500X, koji nastavlja s rastom popularnosti i prodaje, i modelom 500L koji je vodeći model na tržištu u ovom segmentu. Ovi automobili imaju vrlo različitu namjenu i karakter, ali dijele jednaki okvir: automobilsku ikonu, model 500. Tu se našlo mjesta i za tradicionalno stilski oblikovan i udoban model Panda, zajedno s tematskim modelom “Kung Fu Panda”, zabavnim izložbenim automobilom koji će biti stavljen na aukciju za skupljanje sredstava za očuvanje staništa pravih panda.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.