Narudžbe za novi model Fiat Tipo S-Design su otvorene

Narudžbe za novi model Fiat Tipo S-Design su otvorene

  • Savršena ujednačenost gradskog sportskog izgleda i elegancije na prvi pogled.
  • Dostupan u verzijama s 5 vrata i karavan, model Tipo S-Design donosi novu boju karoserije, sivu Metropoli, sadrži detalje u crnoj Piano boji, ima ekskluzivne 18-inčne naplatke od lake legure i dvostruka ksenon prednja svjetla.
  • Osnovna oprema uključuje Infotainment sustav nove generacije UConnectTM HD LIVE sa 7-inčnim zaslonom i značajkama UConnect Link, Apple Car Play i Android Auto.
  • Dostupni su benzinski, turbo dizelski i kombinirani na plin i benzin motori, svi snage 120 ks, s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Nakon plasiranja verzije 500X na tržište, obitelj S-design širi se i na proizvodni program Tipo. Danas se otvaraju narudžbe za Fiat Tipo S-Design, automobil namijenjen vozačima koji žele eleganciju i modernu, dinamičnu i upadljivu osobnost, sve što je kroz dotični automobil predstavljeno na sajmu automobila u Ženevi. Dostupan u izvedbama s 5 vrata i karavan, novi model S-Design snažan je i odvažan baš poput njegovih mladih i aktivnih kupaca. A sve to bez da su zanemarene osnovne značajke kojima Tipo može zahvaliti svoju uspješnost: prostranost, funkcionalnost i fleksibilnost.

Novi Fiat Tipo S-Design donosi novu boju karoserije, sivu Metropoli, ekskluzivnu za dotičnu inačicu i stvorenu kako bi se dodatno naglasila dinamičnost i karakter obitelji modela Tipo. Model je dostupan i crnoj Cinema, crvenoj Amore, bijeloj Gelatoe i sivoj Colosseo boji. Osim toga, nova je verzija odmah prepoznatljiva zahvaljujući upadljivoj širokoj rešetki s ukrasnim elementima u crnoj Piano boji koji dominiraju prednjim krajem te novom upadljivom značajkom, dvostrukim ksenon prednjim svjetlima s istim ukrasnim elementima. Po prvi puta u obitelji modela Tipo, dvostruka ksenon svjetla jamče performanse za 30 % bolje u odnosu na standardnu verziju. Ukrasni elementi u crnoj Piano boji oko rubova sportskih uvodnika zraka i na ukrasnim poklopcima retrovizora. Novi dijamantni uzorak 18-inčnih naplataka kotača od lake legure dodatno naglašava dinamičnost, dok zatamnjena stražnja stakla i posebni detalji, primjerice kvake u boji karoserije, nadopunjuju elegantan izgled.

Unutrašnjost je u potpunosti redizajnirana sa sjedalima od kože i tkanine te s pomno odabranim detaljima u završnoj obradi koji su jasno opipljivi. Dvostruki proštep na sjedalima presvučenim kožom i materijalom Airtex isti su kao oni na kugli ručice mjenjača i kolu upravljača od tehnološke kože križnog uzorka. I konačno, tu su ukrasni detalji u crnoj Piano boji na armaturnoj ploči te maska u sivoj Tecnico boji koja se prostire duž čitave širine putničkog prostora. Drugi su jedinstveni detalji vidljivi na središnjoj jedinici i oblogama stranica vrata.

Osim brojnih detalja za upečatljiviji izgled, nova verzija modela Fiat Tipo donosi najbolje od tehnologije. Primjerice, sustav UconnectTM 7″ HD LIVE najnovije generacije, u osnovnoj opremi u čitavom proizvodnom programu S-Design, opremljen je 7-inčnim dodirnim zaslonom velike razlučivosti i kapacitivnim zaslonom za funkcije upravljanja gestama „hvatanja i prelaženja prstima” nalik onima na modernom tabletu. U osnovnoj opremi za model Tipo S-Design su i UConnect Link sa značajkama Apple CarPlay i Android AutoTM,, što vozačima omogućuje korisnički prilagođeno i jednostavnije korištenje uređaja iPhone u automobilu. Posebice je Apple CarPlay savršeno kompatibilan s uređajem iPhone i u vozilu pruža sučelje i komande za obavljanje poziva, reproduciranje glazbe, primanje i slanje tekstnih poruka, traženje uputa za optimalne prometne uvjete i još mnogo toga, a sve bez skretanja pažnje i pogleda s ceste.

Osim što dobro izgleda i izvrsno je opremljen, Fiat Tipo S-Design nudi i najbolje dostupne motore u segmentu: brzi benzinski motor 1.4 T-Jet od 120 ks, učinkoviti kombinirani, na LPG i benzin 1.4 T-jet od 120 ks i najcjenjeniji turbo dizelski motor 1.6 Multijet od 120 ks s ručnim ili automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom DCT.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.