Novi Tipo Mirror i Street kao dodatak proizvodnom programu Fiat Tipo

Novi Tipo Mirror i Street kao dodatak proizvodnom programu Fiat Tipo

  • Novi Fiat Tipo Mirror i Street najnoviji su članovi obitelji Tipo. Za sve koji traže tehnologiju, eleganciju i konkurentnost, ova dva modela nadopunjuju postojeći asortiman, a namijenjeni su mlađim kupcima.
  • Ističe se novim ruhom u plavoj boji Venezia Blue s kromiranim detaljem i Tipo Mirror dolazi sa sustavom UconnectTM 7″ HD LIVE s dodirnim zaslonom i ugrađenim funkcijama Apple CarPlay i Android AutoTM u osnovnoj opremi.
  • Proizvodni program Street donosi iznimnu praktičnost bez kompromisa. Kombinacija je elegancije koja mu omogućuje isticanje u gradskim gužvama uz brojne nagrađivane značajke po kojima je asortiman Tipo već poznat: bogata oprema i niska cijena.
  • Modeli Fiat Tipo Mirror i Fiat Tipo Street dostupni su u inačicama s 4 vrata, 5 vrata i karavanskoj izvedbi.
  • Dostupni su benzinski i turbo dizelski motori s ručnim i automatskim mjenjačem.
  • Oprema i cijene različite su od države do države, a u tekstu u nastavku navedeni su podaci isti za sva tržišta. Više pojedinosti i cijene potražite na lokalnim web-mjestima za medije.

 

Fiat Tipo Mirror i Fiat Tipo Street dvije su nove verzije koje proširuju obitelj modela Tipo, a donose mogućnosti povezivanja, pristupačne su cijene i izgledaju „cool” vozačima. Prvi je model namijenjen kupcima koje zanima mogućnost povezivanja i koji traže najnovije trendove iz sektora Infotainment. Drugi je model namijenjen današnjoj mladeži i budućim odraslim ljudima koji žele izvanrednu praktičnost bez kompromisa: bogata oprema i niska cijena. Za oba modela karakteristične su prostranost, funkcionalnost i fleksibilnost zbog kojih je Tipo već od ranije poznat. Tipo nije slučajno vodeći proizvodi program u svom segmentu u Italiji i među najboljih deset u sedam europskih država. Otprilike 70 % svih automobila Fiat Tipo prodani su izvan Italije. Neprekidno uspješna od samih početaka, obitelj Tipo osvojila je titulu „Najprodavaniji automobil 2016.” prema anketi „Autobest” provedenoj među 26 novinara iz najboljih europskih automobilskih časopisa. Radi se o globalnom modelu koji utjelovljuje bezvremenske koncepte karakteristične za Tipo – funkcionalnost, jednostavnost i osobnost. Njegov dizajn je globalni, a iza njega se krije međunarodni tim stručnjaka iz svih polja dizajna, inženjeringa, proizvodnje i marketinga iz Italije, Turske, Koreje, Španjolske, Rusije i Austrije, a jednako vrijedi i za samu njegovu narav koja je također globalnog karaktera. To je potvrđeno prošle godine kada je standardni proizvodni model Tipo obišao cijeli svijet u 133 dana. Prešao je 41.000 kilometara u 400 sati po cesti, bez potrebe za dodatnim servisiranjem, kroz 22 države i 122 grada, gdje je plijenio poglede i izazivao divljenje masa.
Oprema i cijene različite su od države do države, a u tekstu u nastavku navedeni su podaci isti za sva tržišta. Više pojedinosti i cijene potražite na lokalnim web-mjestima za medije.

 

Fiat Tipo Mirror, tehnologija i elegancija

S posebnim značajkama i ekskluzivnim kombinacijama boja, posebno izdanje modela Mirror savršena je kombinacija tehnologije i elegancije karakteristične za modele Tipo. Sustavi za povezivanje u osnovnoj su opremi zajedno sa sustavom UconnectTM 7″ HD LIVE s dodirnim zaslonom i ugrađenim funkcijama Apple CarPlay i Android AutoTM. Sa svim tim naprednim sposobnostima, automobil postaje savršen dodatak pametnom telefonu vozača i omogućuje siguran pristup svim glavnim aplikacijama na uređaju izravno iz sjedala vozača dok su ruke uvijek na kolu upravljača. Mirror je i elegantan. Ekskluzivno novo ruho u plavoj boji Venezia Blue, dostupno na zahtjev, premijerno je predstavljeno na modelu i savršeno ga ističe s posebnim kromiranim detaljima na, primjerice, kvakama vrata, bočnim ukrasnim letvicama, profilom donje rešetke, okvirima svjetla za maglu i kućištima retrovizora.
Posebna oznaka „Mirror” na stupu i 16-inčni naplatci kotača od lake legure dijamantnog reza savršeno nadopunjuju taj izgled.
Android Auto, Google Play i Google Maps zaštitni su znaci tvrtke Google LLC.
Apple CarPlay je registrirani zaštitni znak tvrtke Apple Inc.

 

Mopar® Connect: daljinsko povezivanje, vrhunska zaštita

Mopar® Connect, inovativan komplet povezanih servisa namijenjenih za sigurnost i daljinsko upravljanje vozilom dostupan je na zahtjev za modele Mirror. Sadrži servise Uconnect LIVE i donosi nove funkcije, primjerice, pomoć na cesti, pomoć u slučaju nezgode i lociranje automobila u slučaju krađe. Sustav se može upotrijebiti i za kontrolu nekih funkcija vozila na daljinu, primjerice, za upozorenje kada automobil prijeđe određeno ograničenje brzine ili napusti prethodno zadano područje na karti, ili za zaključavanje i otključavanje vrata. I na kraju, Mopar® Connect korisnicima omogućuje jednostavno lociranje parkiranih vozila i prikaz informacija o njihovom stanju, razini goriva i napunjenosti baterije na pametnim telefonima.
U okviru razvojnog projekta u partnerstvu s tvrtkom Targa Telematics, za tvrtke, profesionalce i poduzeća dostupna je i flotna verzija sustava Mopar® Connect za službena vozila. Pored osnovnih usluga, ta verzija ima čitav paket funkcija za učinkovit i efektivan nadzor i upravljanje flotama vozila.

 

Fiat Tipo Street, pristupačna elegancija

Fiat Tipo Street namijenjen je mladim kupcima koji žele da njihov automobil bude dinamičan, elegantan i dostupan. Nova verzija Street, sa svim istaknutim točkama osobnosti modela Pop, ima nove 16-inčne kotače od lake legure u crnoj boji visokog sjaja, zatamnjena stakla i kontrastne detalje u tamnoj boji, na kućištima retrovizora, maski i unutarnjim i vanjskim kvakama vrata. Upadljiva DRL LED prednja svjetla i posebna oznaka dodatno naglašavaju karakter modela Street i to o koliko se posebnom izdanju radi. Čitav paket dodatno naglašava ujednačenost talijanskog dizajna, jamčeći snažnu osobnost i eleganciju bez negativnog učinka po funkcionalnost. Tipo je u svakom slučaju privlačan i praktičan, a verzija Street posjeduje dašak dodatne dinamičnosti uz već poznate značajke. Drugim riječima, kombinacija je elegancije koja mu omogućuje isticanje u gradskim gužvama uz brojne nagrađivane značajke po kojima je asortiman Tipo već poznat: bogata oprema i niska cijena.

 

Širok izbor

Nova posebna izdanja Mirror i Street dostupna su u verzijama s 4 vrata, 5 vrata i karavanskoj izvedbi, a čitav je proizvodni program sukladan strogim zakonskim propisima WLTP. Proizvodni program motora obuhvaća 1,4-litreni motor od 95 ks i 1,4-litreni T-Jet benzinski motor od 120 ks te dizelske motor 1.3 MultiJet od 95 ks i 1.6 MultiJet od 120 ks također s automatskim mjenjačem DCT.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.