Panda Cross osvojila nagradu UK časopisa 4×4 Magazine ”4×4 model 2019. godine“ u kategoriji crossovera

Panda Cross osvojila nagradu UK časopisa 4×4 Magazine ”4×4 model 2019. godine“ u kategoriji crossovera

  • Model Panda Cross drugu godinu za redom pobijedio je u kategoriji crossovera u ocjeni časopisa 4×4 Magazine.
  • Fiat Panda Cross dobio je pohvale od grupe stručnjaka za 4×4 vozila za svoje motore, terenske sposobnosti i zabavnu vožnju.

 

Fiat Panda Cross još jednom je završio u vrhu kategorije crossover modela tijekom ovogodišnje dodjele nagrade ‘4×4 model 2019. godine’ časopisa 4×4 Magazine.
Model Fiat Panda pobijedio je snažnu konkurenciju već drugu godinu za redom, u sektoru koji sve više raste, te je osvojio nagradu najbolji crossover. Suci su ga pohvalili za njegov ‘živahni’ motor, terenske sposobnosti i faktor zabave koji će vam uvijek izmamiti osmjeh na lice.
Model Panda vodeći je u Europi u ovom segmentu još od 2004. godine. Uz do danas prodanih 7,5 milijuna vozila, ima najveću bazu zaljubljenika u ovom segmentu u Europi.
Alan Kidd, urednik časopisa 4×4 Magazine, komentirao je: “Mislim da ne postoji drugo vozilo koje je tijekom godina tako konstantno bilo u vrhu svoje klase, kao što je to model Panda Cross. Tržište se stalno mijenjalo, ali ovaj model uvijek je bio konzistentan u onome što nudi te je istovremeno bio sve bolji i bolji.” Hvaleći njegove terenske sposobnosti, nastavio je: “Nije projektiran da bude savršeno terensko vozilo, ali njegova mala masa i čiste proporcije znače da ima izuzetne manevarske sposobnosti i sigurno postolje na teškom terenu. Trebate ići do ekstrema kako biste pronašli njegova ograničenja.”
Časopis 4×4 Magazine, jedini specijalizirani UK časopis posvećen 4×4 vozilima i kamionetima, s nagradom 4×4 model godine definira ovaj segment već 25 godina. Grupa iskusnih specijalista za 4×4 vozila ocjenjivala je čitav niz vozila ove klase, pokrivajući sve, od udobnosti, kvalitete i terenskih performansi do troškova kupnje i vlasništva.
Ova impresivna nagrada pridružuje se dugačkom popisu postignuća modela Fiat Panda, poput toga da je ovo prvi gradski automobil s 4WD tehnologijom, prvi gradski automobil koji se popeo na nadmorsku visinu od 5.200 m i koji je dosegnuo bazni logor planine Everest te prvi serijski proizveden gradski automobil s tvornički ugrađenim sustavom pogona na prirodni plin.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.