Predstavljamo novi Fiat 500L City Cross

Predstavljamo novi Fiat 500L City Cross

  • City crossover traži uzbudljive gradske avanture.
  • Crni detalji naglašavaju osobnost „Cross” modela 500L i dodatno ističu njegov gradski dinamični karakter.
  • Bogata osnovna oprema: 17-inčni naplatci od lake legure, klima-uređaj s ručnim upravljanjem, regulator brzine i UconnectTM HD LIVE radio s dodirnim zaslonom.
  • Proizvodni program motora obuhvaća 1,4-litreni 16V motor od 95 ks, 0,9-litreni TwinAir od 105 ks i 1,4-litreni TwinJet benzinski motor od 120 ks, plus motor na dvije vrste goriva i LPG 1,4-litreni TJet motor snage 120 ks. 1,3-litreni 16V MultiJet motor snage 95 ks, dostupan i s mjenjačem Dualogic, te 1,6-litreni 16V MultiJet dizelski motor snage 120 ks nadopunjuju taj proizvodni program.
  • 500L City Cross nadopunjuje proizvodni program novog modela 500L koji je, samo nekoliko mjeseci nakon plasiranja na tržište, postigao zavidan uspjeh.

Narudžbe za novi Fiat 500L City Cross – savršen automobil za bijeg od svakodnevice i uzbudljive gradske avanture – kreće od danas u salonima Fiat. Model spada u novi proizvodni program 500L koji je nedavno osvježen kako bi bio još dinamičniji i bolje povezan. Mogućnost povezivanja, kao rezultat jedinstvene kombinacije dodatnog prostora i osobnosti, pomoći će ovom modelu, koji neprekidno napreduje na ljestvici dulje od pet godina od prvog plasiranja na tržište, da preuzme vodeće mjesto u Europi.

Dakle, nekoliko mjeseci od plasiranja na tržište novog modela 500L, za koji se već pokazalo da je iznimno uspješan na tržištu, proizvodni program nadopunjava se novom verzijom City Cross, automobilom dizajniranim da ispuni očekivanja kupaca koji traže gradski crossover. Osobnost crossovera očituje se kroz nekoliko ključnih vanjskih elemenata, primjerice, tu je poseban odbojnik sa zaštitnom pločom, snažna rešetka i 25 mm povišen položaj vožnje. Sveukupan dojam još više odiše sportskim duhom zbog atraktivnih crnih ukrasnih detalja kao što su 17-inčni naplatci od lake legure, kućišta retrovizora, kontrastni krov, dostupan na zahtjev, te bočne i stražnje ukrasne letvice.

Novi 500L City Cross dostupan je u devet boja, pastelnim i metalik nijansama. Nova boja karoserije, narančasta Sicilia, sa sofisticiranim crnim krovom i brojnim drugim elementima u istom tonu, kombinacija je koja u potpunosti naglašava njegov izgled.

Unutrašnjost je mladenačka i funkcionalna, s maskom ploče s instrumentima, crnom ili bijelom, i crnim ergonomskim sjedalima presvučenim tkaninom i ukrašenim bijelim proštepima i logotipom „500”.

Za upečatljiv izgled automobila zaslužna je bogata osnovna oprema: ABS, ESP, šest zračnih jastuka, klima-uređaj s ručnim upravljanjem, regulator brzine, višenamjensko kolo upravljača presvučeno kožom, 3,5-inčni TFT zaslon u boji, UconnectTM HD LIVE s Bluetooth značajkom, dodirnim zaslonom i glasovnim upravljanjem, 60/40 djeljivim stražnjim sjedalom i LED DRL prednjim svjetlima. Kupci za svoj 500L City Cross u dodatnoj opremi mogu odabrati inovativni UconnectTM HD Live sa 7-inčnim dodirnim zaslonom i predopremom za  Apple Car Play, kompatibilnom i sa sustavom Android AutoTM.

Proizvodni program motora novog modela 500L City Cross 1,4-litreni 16V motor od 95 ks, 0,9-litreni TwinAir od 105 ks i 1,4-litreni TwinJet benzinski motor od 120 ks, plus motor na dvije vrste goriva i LPG 1,4-litreni TJet motor snage 120 ks. 1,3-litreni 16V MultiJet motor snage 95 ks, dostupan i s mjenjačem Dualogic, te 1,6-litreni 16V MultiJet dizelski motor snage 120 ks nadopunjuju taj proizvodni program. Svi su motori sukladni normama Euro 6 i uspješno objedinjuju dinamične performanse i nisku potrošnju.

I na kraju, pomno su odabrani ekskluzivni paketi opreme koji nude dodatne mogućnosti prilagodbe modela 500L City Cross, uz poseban naglasak na mogućnost povezivanja, udobnost i sigurnost.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.