Specijalno izdanje Mirror u seriji Cross modela 500X i 500L

Specijalno izdanje Mirror u seriji Cross modela 500X i 500L

  • Fiat 500X i Fiat 500L Cross danas su tehnološki još napredniji i povezani sa specijalnom serijom Mirror.
  • Model 500X Mirror dostupan je u verziji Urban i isporučuje se s potpuno LED prednjim svjetlima i svim inovativnim značajkama novog modela 500X plasiranog na tržište prošlog rujna u osnovnoj opremi.
  • Plava boja najbolje odražava tehnološki naprednu osobnost – Matt Blue Jeans za model 500X i plava Venezia Blue s crnim krovom u visokom sjaju za model 500L. Bogat asortiman nijansi nadopunjuje ovu uzbudljivu paletu boja.
  • Elegantni dizajn dodatnoj je poboljšan matiranim detaljima na modelu 500X i ekskluzivnim ukrasnim dodacima u visokom sjaju „Ultra Shine” na modelu 500L.
  • U prvih jedanaest mjeseci 2018. godine model Fiat 500X učvrstio je svoju poziciju među deset najboljih u Europi u svom segmentu.
  • Fiat 500L treće je najprodavanije vozilo u svom segmentu u Europi, prema rezultatima za prvih jedanaest mjeseci 2018.

 

Specijalno izdanje Mirror donosi značajke povezivanja i tehnološke značajke i u obitelj modela Cross vozila 500. Predstavljamo vam 500X Mirror Cross i 500L Mirror Cross. Ali ima još toga: u okviru linije 500X, specijalno izdanje Mirror donosi potpuno LED prednja svjetla u osnovnoj opremi zajedno sa svim značajkama iz modela prethodno plasiranog na tržište. U standardnoj su ponudi tri modela
 

Ovo je prvi put da se razina opreme Mirror i njene značajke pojavljuju na verzijama namijenjenim za izlazak iz gradskog prometa i jedinstvenog su izgleda. Javnosti je nedavno predstavljen novi model 500X s potpuno novim izgledom, elegancijom, tehnološkim značajkama i modelima motora. Nove dizajnerske značajke obuhvaćaju brojne pojedinosti karakteristične za model 500 kao što su, primjerice, potpuno LED prednja svjetla koja su u osnovnoj opremi te nova unutrašnjost. Model 500X Mirror Cross predstavlja „crossover” model s, primjerice, redizajniranom prednjom zaštitnom pločom i posebnim odbojnicima.
Na sličan način, model 500L Mirror Cross preuzima izgled gradskog modela „crossover” s novom zaštitnom pločom i prednjom rešetkom. Razina opreme Mirror donosi jedinstvene stilske ukrasne dodatke uz već dobro poznat tehnološki sadržaj, a dostupna je za novi model 500X Urban, koji je više metropolitska inačica talijanskog „crossovera”.

 

Fiat 500X Mirror Cross

Utemeljeno na razini opreme City Cross, novo specijalno izdanje modela 500X namijenjeno je dinamičnim kupcima koji žele ostati povezani u svakom trenutku, čak i nakon što pobjegnu iz grada.
Model dolazi u privlačnoj mat plavoj boji Blue Jeans, koja dodatno naglašava njegove tehnološki napredne značajke, sa zaštitnim pločama i kontrastnim krovnim šipkama u izvedbi Ice Mirror. Dostupna je i metalik verzija boje Blue Jeans, a u paleti dostupnih boja nalaze se i bijela Gelato White, crna Cinema Black, siva Moda Grey i plava Italia Blue. Za unutrašnjost su karakteristične posebne presvlake s plavim proštepom i ploča s instrumentima u mat plavoj boji Blue Jeans. Druge važne inovacije nalaze se izvana pa su tu, primjerice, nova potpuno LED prednja svjetla i još moderniji izgled sa stilskim značajkama karakterističnim za obitelj modela 500. Ključna dizajnerska značajka automobila jest LED tehnologija koja se krije u prednjim farovima, a koja prednjem kraju novog modela 500X daje elegantan i upadljiv vizualni identitet. U stražnjim se farovima također nalazi LED tehnologija kako bi model bio još prepoznatljiviji i upadljiviji, ali i za bolju vidljivost i veću sigurnost na cesti. Specijalno izdanje ima i puno elegantnih matiranih ukrasnih dodataka kao što su kućišta retrovizora, ukrasne letvice, kvake vrata i kvaka vrata prtljažnika te oznaku Mirror montiranu na stupu koja upotpunjuje taj izgled. I na kraju, model Fiat 500X Mirror isporučuje se opremljen ekskluzivnim 17-inčnim kotačima od lake legure sa završnom obradom dijamantnog sjaja. Proizvodni program motora opsežan je i obuhvaća tri benzinska motora i četiri Multijet turbo dizelska motora, koji dolaze u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem, a dostupan je i pogon na prednje kotače ili pogon na sva četiri kotača. Nova obitelj motora FireFly Turbo također je dostupna za automobil u 1,0-litrenoj konfiguraciji s 3 cilindra, snage 120 ks i maksimalnim okretnim momentom od 190 Nm, a dolazi u kombinaciji s ručnim mjenjačem sa šest brzina i pogonima na prednje kotače te u 1,3-litrenoj konfiguraciji s 4 cilindra, snage 150 ks s okretnim momentom od 270 Nm i u kombinaciji s DCT automatskim mjenjačem s dvije spojke i pogonom na prednje kotače. Dostupan je i benzinski motor 1.6 E-torq od 110 ks. Dostupni raspon snage u liniji motora Multijet proteže se od 95 ks za 1,3-litrenu verziju s ručnim mjenjačem do 150 ks za 2,0-litrenu verziju s automatskim mjenjačem i pogonom na prednje kotače. 1,6-litreni Multijet motor snage 120 ks dostupan je s ručnim mjenjačem sa šest brzina ili DCT automatskim mjenjačem s dvije spojke, obje verzije u kombinaciji s pogonom na prednje kotače.

 

Fiat 500X Mirror

Specijalna serija Mirror sa svim sustavima za povezivanje dostupna je i za novu liniju modela 500X Urban stvorenu za gradski stil života.
Osnovna oprema obuhvaća potpuno LED prednja svjetla, DRL i LED stražnja svjetla, novo kolo upravljača presvučeno tehnološkom kožom, novu ploču s instrumentima s crno-bijelim 3,5“ TFT zaslonom i dva USB ulaza, klima-uređaj s ručnim upravljanjem, regulator brzine, električnu parkirnu kočnicu i 60/40 djeljiva stražnja sjedala. Opremu nadopunjuju novi sustav za raspoznavanje prometnih znakova i sustav za praćenje brzine Speed Advisor, kao i sustav za pomoć pri zadržavanju u prometnom traku, 6 zračnih jastuka (prednji, na staklima i bočni) te ESC (elektronički sustav za nadzor stabilnosti). Razina opreme Mirror uključuje brojne elegantne matirane završne detalje kao što su kućišta retrovizora, ukrasne letvice, kvake vrata, kvaka vrata prtljažnika i oznaku Mirror postavljenu na stup. Vanjski izgled nadopunjen je 17-inčnim kotačima od lake legure sa završnom obradom dijamantnog sjaja.

 

Fiat 500L Mirror Cross

Novi Fiat 500L Mirror Cross namijenjen je tehnološki naprednim obiteljima. S ovim specijalnim izdanjem, najprostraniji model 500 ikad još je više tehnološki napredan i bolje povezan. Utemeljen na razini opreme City Cross, dolazi u plavoj boji Venezia Blue s krovom u crnoj boji visokog sjaja, dostupno na zahtjev. Druge dostupne boje, u cijelosti ili u kombinaciji s krovom u crnoj boji visokog sjaja, su plava Bellagio Blue, bijela Gelato White, siva Moda Grey i crna Cinema Black. U unutrašnjosti, maska ploče s instrumentima u crnoj ili bijeloj boji podsjeća na stil ikonskog modela 500. Posjeduje brojne dodatne ukrasne detalje, primjerice, sljedeće: Kvake u visokom sjaju „Ultra Shine”, bočne ukrasne letvice i brkovi sprijeda i straga, zahvaljujući kojima model 500L Mirror Cross zasigurno neće proći nezamijećeno. I na kraju, tu je logotip Mirror postavljen na stup. U osnovnoj su opremi 17″ kotači od lake legure sa završnom obradom dijamantnog sjaja. 500L Mirror Cross dostupan je s 1,4-litrenim benzinskim motorom snage 95 ks i 1,3-litrenim Multijet dizelskim motorom snage 95 ks (s ručnim ili robotiziranim Dualogic mjenjačem) ili 1,6-litrenim Multijet motorom snage 120 ks.

 

Mopar® Connect: daljinsko povezivanje, vrhunska zaštita

Mopar® Connect, inovativan komplet povezanih servisa namijenjenih za sigurnost i daljinsko upravljanje vozilom dostupan je na zahtjev za modele Mirror. Sadrži servise Uconnect LIVE i donosi nove funkcije, primjerice, pomoć na cesti, pomoć u slučaju nezgode i lociranje automobila u slučaju krađe. Sustav se može upotrijebiti i za kontrolu nekih funkcija vozila na daljinu, primjerice, za upozorenje kada automobil prijeđe određeno ograničenje brzine ili napusti prethodno zadano područje na karti, ili za zaključavanje i otključavanje vrata. I na kraju, Mopar® Connect korisnicima omogućuje jednostavno lociranje parkiranih vozila i prikaz informacija o njihovom stanju, razini goriva i napunjenosti baterije na pametnim telefonima.
U okviru razvojnog projekta u partnerstvu s tvrtkom Targa Telematics, za tvrtke, profesionalce i poduzeća dostupna je i flotna verzija sustava Mopar® Connect za službena vozila. Pored osnovnih usluga, ta verzija ima čitav paket funkcija za učinkovit i efektivan nadzor i upravljanje flotama vozila.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.