Spektakularna premijera novog modela Fiat 500X u Nacionalnom muzeju kinematografa i službeno predstavljanje nove obitelji turbo motora FireFly

Spektakularna premijera novog modela Fiat 500X u Nacionalnom muzeju kinematografa i službeno predstavljanje nove obitelji turbo motora FireFly

Novi model 500X trenutno se predstavlja međunarodnim predstavnicima medija u Nacionalnom muzeju kinematografa koje je domaći događanja Mole Antonelliana u Torinu od 2000. Da se radi o iznimno posebno događanju potvrdio je logotip novog modela „500X” projiciran na zgradi muzeja koji dominira gradskim nebom već dulje od jednog stoljeća kao jasan pokazatelj iskonske povezanosti između Torina, marke Fiat i kinematografa.

Tijekom događanja Luca Napolitano, voditelj marki Fiat i Abarth za regiju EMEA, službeno je objavio novo ime obitelji motora FireFly i dva nova motora – FireFly Turbo 1.0 i FireFly Turbo 1.3. Po prvi put na jednom modelu marke Fiat, ovi su učinkoviti i inovativni motori samo još jedan pokazatelj inženjerske izvrsnosti i nadmoći Grupe. Baš kao što im to ime govori (eng. FireFly znači krijesnica), novi turbo motori FireFly Turbo najkompaktniji su i najčišći izvor energije koji se trenutno ugrađuje u automobile marke Fiat. Najnoviju tiskovnu obavijest potražite na ovoj poveznici.

Za tu je prigodu Fiat stvorio posebno web-mjesto za novi 500X na kojem su uz tiskovnu obavijest i tehničke specifikacije za pregled i preuzimanje dostupni videozapisi i fotografije visoke razlučivosti.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.