Skip to content Skip to navigation

  ZA ZABAVNU VOŽNJU

  MULTIMEDIJSKI SUSTAV

  Kod Fiata Tipo tehnologija dolazi u prvi plan. S radio uređajem sa 7-inčnim zaslonom možete lagano uživati u glazbi i povezivati ga s vašim uređajima na brz i jednostavan način. UconnectTM 5 sustav s 10-inčnim zaslonom dostupan je kao opcija.

  BEŽIČNI APPLE CARPLAY

  Povežite svoj iPhone s Uconnect® DAB radijem s 7 ili 10-inčnim dodirnim zaslonom i USB priključkom te bežično upravljajte Apple CarPlay sustavom putem glasovne kontrole Siri ili dodirnog zaslona. Bežični Apple CarPlay je pametniji i sigurniji način korištenja iPhonea u automobilu. Možete dobiti upute za putovanje, pozivati, primati i slati poruke te slušati Apple Music, audioknjige ili podcaste, a pritom ste i dalje usredotočeni na vožnju.

  CarPlay, iPhone i Siri registrirane su trgovačke marke tvrtke Apple inc.

  Kliknite ovdje za pregled kompatibilnih uređaja.

  BEŽIČNI ANDROID AUTO™ SUSTAV

  Fiat Tipo je također kompatibilan s Android Auto™ sustavom. Kad je vaš pametni telefon povezan s automobilom, korisničko sučelje prikazuje vaše aplikacije na Uconnect® DAB radiju sa 7 ili 10-inčnim dodirnim zaslonom i USB priključkom. Možete lako upravljati glazbom i kontaktima, a zahvaljujući Google Mapsu možete na dodirnom zaslonu vidjeti karte i prometne uvjete.

  Google, Google Play i Android Auto™ registrirane su trgovačke marke tvrtke Google LLC.

  Kliknite ovdje za pregled kompatibilnih uređaja.