Asistencija

Pomoć na cesti

Putujte sigurno i uživajte u miru znajući da ste pokriveni sveobuhvatnom pomoći na cesti, prilagođenom vašim potrebama. U slučaju kvara na cesti, uvijek smo uz vas. Usluga je besplatna tijekom redovnog i produljenog jamstva, a stoji vam na raspolaganju i nakon toga.

    

MEHANIČAR UVIJEK PRI RUCI

Puknuta guma? Prazna baterija? Izgubljen ključ? Vozilo se pokvarilo?... Ne brinite! Naši stručnjaci uvijek su vam na raspolaganju, gdje god se nalazili. Osim toga, ako problem zahtijeva pomoć servisa, pobrinut ćemo se za vuču vašeg vozila do najbliže ovlaštene servisne radionice koja će problem i riješiti.

NIKADA NEĆETE BITI BEZ AUTOMOBILA

Ako je potrebno zadržati vaše vozilo u radionici radi popravaka, dati ćemo vam zamjensko vozilo dok popravljamo vaše vozilo u jamstvu. Ako se problem dogodi dok putujete, pobrinut ćemo se kako biste mogli nastaviti svoje putovanje*.

*Ne zaboravite provjeriti detalje u jamstvenom priručniku  vašeg automobila kako biste uvijek imali potpune informacije o uvjetima za pružene usluge.

BLIŽE KUĆI

Ako vam se automobil pokvari, osigurat ćemo vaš siguran povratak – zajedno s vašim suputnicima. To uključuje troškove hotela (ako odmah ne možete nastaviti putovanje) i povratno putovanje kako biste pokupili svoj automobil nakon što bude popravljen.

*Ne zaboravite provjeriti detalje u jamstvenom priručniku  vašeg automobila kako biste uvijek imali potpune informacije o uvjetima za pružene usluge.

TELEFONSKI BROJ POMOĆI NA CESTI

Pomoć na cesti možete nazvati koristeći telefonski broj 00 800 0550  ili za pozive iz inozemstva broj 00385 1 3688 290.

INFORMACIJE

Ne zaboravite provjeriti jamstveni priručnik za vaše vozilo kako biste uvijek imali potpune uvjete i odredbe dostupne za sve usluge koje se pružaju.

Usluge pomoći na cesti obuhvaćaju

Pomoć na cesti

Ako vam vozilo stane, djelatnik vučne službe će na poziv doći i u slučaju manjeg kvara pokrenuti vozilo.

Vučna služba

Ako vaše vozilo nije sposobno za vožnju, te se na licu mjesta ne može osposobiti nema problema: vučna služba će ga odvesti do najbliže ovlaštene servisne radionice.

Zamjensko vozilo

Ako vaše vozilo nije u funkciji, a kvar je predmet jamstva osigurat ćemo vam zamjensko vozilo sve do rješenja kvara.

Vraćanje popravljenog vozila

Također ćete biti nadoknađeni za troškove putovanja koje ste imali prilikom preuzimanja popravljenog vozila.

Vraćanje neispravnog vozila

Ako vaše vozilo ostane pokvareno u inozemstvu više od pet dana, vratit ćemo ga izravno u vaš dom ili do najbližeg ovlaštenog prodavača kada bude popravljeno.

Informacije

Sve potrebne informacije, poput radnog vremena vašeg lokalnog prodavača i servisera, dostupne su vam na jednom mjestu.

Povratak kući ili nastavak putovanja

Ako vaše vozilo stane dok putujete, troškovi povratka kući ili nastavka putovanja biti će nadoknađeni.

Hotelski smještaj

Osim toga, biti ćete smješteni u hotelu dok ponovno ne nastavite  s putovanjem ukoliko se tako dogovori sa službom pomoći na cesti.

Načine dostave, uvjete, ograničenja i isključenja usluga možete pronaći u jamstvenom priručniku vašeg vozila ili ugovorima o uslugama.