MOPAR®

DOBRO DOŠLI U MOPAR®

MOPAR® je priznata robna marka u svijetu automobila koja svojim kupcima nastoji ponuditi samo najbolje proizvode i usluge. Mopar® stručnjaci službeni su servisni partneri za vozila Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Fiat Professional, Chrysler, Dodge i Abarth. Mi najbolje poznajemo vaš automobil i zato vam od 1937. godine nudimo najkvalitetniju uslugu i originalne rezervne dijelove za vaš automobil.
Brinemo se za vašu bezbrižnu vožnju uz jamstvo kvalitete i povoljno redovno održavanje. Profesionalnošću i pouzdanošću jamčimo vam sigurnost tijekom cijele godine. Dovezite svoje vozilo u ovlašteni servis i pridružite se milijunima zadovoljnih vozača diljem svijeta. Mopar® tim želi vam sigurnu i udobnu vožnju!

MOPAR® POVIJEST

Naziv Mopar® potječe od marke Chrysler od 1920 godine kao kombinacija riječi "Motor" i "Parts" - Mopar®. Službeno rođenje marke je 1937. godina.  Mopar® počinje kao proizvođač rezervnih i originalnih dijelova za modele marke Chrysler. Marka se počela razvijati 1960-ih, kada su američki sportski automobili stekli međunarodnu slavu zahvaljujući rezultatima postignutim u pojedinačnim natjecanjima.

U to je vrijeme Chrysler Corporation je proizvodio sportske automobile Dodge i Plymouth, a Mopar® je lansirao liniju naknadno konstruiranih dijelova za ove modele namijenjenih svijetu utrka. Tako je rođen Mopar® Performance Parts, specijaliziran za proizvodnju zamjenskih dijelova za maksimalne performanse trkaćih automobila. Tijekom godina Mopar® je postao sinonim za “muscle cars”, kategoriju koja uključuje većinu automobila koji su aktivno sudjelovali u sportskim natjecanjima na prijelazu u 70-e.

Od tada je Mopar® usredotočen na zadovoljstvo svojih kupaca optimiziranjem performansi i voznih sposobnosti automobila koje voze svaki dan. Danas Mopar® također pokriva aktivnosti tehničke pomoći i korisničke podrške, čineći svoje iskustvo dostupnim svima koji odaberu automobil tvrtke Fiat Chrysler Automobiles.

MOPAR® FCA

FCA Italy S.p.A Brands - FCA je međunarodna automobilska grupa koja uključuje marke Fiat, Alfa Romeo, Lancia Fiat Professional i Abarth. Tvrtka je proširila svoju globalnu prisutnost zahvaljujući partnerstvu s Chrysler Group LLC, čija linija proizvoda uključuje vozila Chrysler, Jeep®, Dodge, Ram i SRT.
Grupaciju dopunjuju tvrtke Teksid i Comau koje pripadaju sektoru komponenti za vozila i proizvodnih sustava. FCA ima jedno od najinovativnijih i najnaprednijih tehnoloških znanja i iskustava na tržištu, čime predstavlja snažnu multinacionalnu tvrtku s uravnoteženom i raznolikom prisutnošću u različitim područjima svijeta.