Rezervni Dijelovi

Fiat nudi širok raspon rezervnih dijelova prilagođenih starosti i potrebama vašeg vozila. Pazite na krivotvorene rezervne dijelove, koji su često niske kvalitete i mogu uzrokovati štetu vašem vozilu - i vama osobno.

MOPAR originalni dijelovi za Fiat

Samo oni koji su proizveli vaš Fiat mogu napraviti najbolje dijelove

 

Optimalne performanse

Originalni Fiat dijelovi dizajnirani su od istih ljudi koji su dizajnirali vaše vozilo. Nitko ne razumije cjelokupnu funkcionalnost i dizajn Fiat vozila kao mi. Naša potpuna paleta dijelova pridržava se strogih standarda ispitivanja i izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i kvalitetu istovjetnu dijelovima prve ugradnje, maksimalnu sigurnost, udobnost i vrijednost za vaše vozilo.

 

Najnovije inovacije, stručnost i dostupnost

Originalni Fiat dijelovi razvijeni su paralelno uz Fiat vozila. Stoga su potpuno integrirani i jednako tehnološki napredni kao svaki dio već ugrađen u vaše vozilo,  također su dostupni od samog početka već u trenutku lansiranja novih vozila, osiguravajući neprekidnu dostupnost dijelova.

 

Savršeno odgovarajući dijelovi

Samo originalni Fiat dijelovi savršeno su integrirani sa svim tehničkim detaljima i dizajnom svakog vozila. To znači da se možete osloniti na jednostavnu i sigurnu zamjenu s dijelovima koji idealno odgovaraju vašem vozilu i osiguravaju zadržavanje projektiranih svojstava vašeg vozila.

 

Dostupni su diljem cijele Fiat servisne mreže, širom svijeta, najmanje 10 godina nakon prestanka proizvodnje vozila.

Fiat odobreni dijelovi za starija vozila

Pronađite najbolju ravnotežu između cijene i kvalitete. Fiat stručnjaci preporučuju naše servisne pakete s Fiat Eurorepar odobrenom paletom dijelova, posebno prilagođenih starijim vozilima. 

    

Fiat tvornički obnovljeni rezervni dijelovi

Fiat nudi niz tvornički obnovljenih dijelova i dodataka za održavanje vašeg vozila koji povoljno djeluju na okoliš smanjenjem ugljičnog otiska, smanjenjem otpada i potrošnje vrijednih sirovina.

Tvornički obnovljeni dijelovi i dodaci pružaju kvalitetu i trajnost koju vlasnici Fiat vozila očekuju, uz sva potrebna jamstva ali po nižoj cijeni od novih dijelova i s manjim negativnim utjecajem na resurse planeta.