500 Dolcevita sada također u hibridnoj verziji.

Sada je pravo vrijeme za nove odluke, odgovornije i više ekološke

Predstavljamo hit sezone: Fiat 500 Dolcevita Hybrid.

Ekskluzivan i elegantan, živopisan i zabavan te s potpuno novim hibridnim motorom novi 500 Dolcevita Hybrid smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 za do 20% u usporedbi s trenutnim motorima.*

Fiat 500 Dolcevita Hybrid estetski je dovršen; s kombinacijom retro uzorka plavo-bijelog platnenog krova, sofisticiranih sjedala s crvenim ukrasom i elegantnih nadzornih ploča s umetcima od drva.

Svoj šarm naglašavaju 16-inčni aluminijski naplaci od bijele legure s kromiranim dodacima.

Otkrijte izuzetnu ljepotu.

* Mjereno prema NEDC standardu

UČINITE SVAKI PUT I SAVJET

Ekskluzivna nadzorna ploča s umetcima od drva dodatno naglašava atraktivan interijer. Nova sjedala od bjelokosti od kože i tkanine s crvenim ukrasom i logotipom 500 odvest će vas u pravu atmosferu “Dolcevita”.
Uz novu tehnologiju, nove mogućnosti: zahvaljujući Apple CarPlay i Android AutoTM, možete jednostavno povezati svoje uređaje. Upravljajte glazbom, aplikacijama, kartama i još mnogo toga i nazovite svoje prijatelje jednostavno i brzo. Dostupno i s TFT digitalnim zaslonom.

500 DOLCEVITA SADA TAKOĐER U HIBRIDNOJ VERZIJI

Vrijeme je za prelazak na potpuno novi stil: Fiat 500 Dolcevita Hybrid predstavlja savršen spoj stila i upotrebljivosti, što će vas očarati.

PREPUSTITE SE HARMONIJI

Plavo-bijeli platneni krov s vezenim crvenim logotipom 500 crpi inspiraciju s talijanske rivijere. Dvostruka crvena linija kao jedinstveni potpis u stilu. Kromirane ručice na vratima i ostali dodaci naglašavaju sjajni izgled vozila.”

LJEPOTA UČINKOVITOSTI

Zahvaljujući hibridnoj tehnologiji, Fiat 500 Dolcevita je izdržljiviji, i smanjuje emisiju CO2 do 20% u odnosu na trenutne motore *, a ujedno je i ekonomičniji jer smanjuje potrošnju goriva. Manje zagađenja i manje troškova za vas: ovo je dobar razlog za još više uživanja u vožnji.

 

* Mjereno prema NEDC standardu

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.