NOVI 500 HYBRID LAUNCH EDITION

Ikonski gradski automobil sada i u hibridnoj inačici.


ISTI IZGLED, NA NOV NAČIN.

Model 500 donosi hibridnu mobilnost u svijet stila.

NOVI 500 HYBRID LAUNCH EDITION

Pogledajte video kako funkcionira hibridni pogon.

GRADSKA MOBILNOST

Kad biste imali hibridno vozilo, mogli biste ulaziti u područja (u zemljama gdje se ovaj uvjet primjenjuje) ograničenog prometovanja besplatno ili uz posebne pogodnosti, voziti za trajanja većine prometnih zabrana, a mogli biste koristiti i brojne pogodnosti pri parkiranju.

POTPUNA SLOBODA

Zahvaljujući manjoj štetnosti hibridnih motora većina država nudi brojne ekonomske pogodnosti ne bi li oni postali pristupačniji od standardnih motora kroz, primjerice, kredite i posebne poticaje i poreze za hibridne modele.

ZAŠTO PRIJEĆI NA HIBRID?

Saznajte što je to hibrid prema definiciji tvrtke FIAT.

MANJE ZAGAĐENJE ZRAKA

Uz nove hibridne motore modela 500 i 500c emisije su smanjene za do 20 %*. Upotreba je jednostavna, a vi možete smanjiti potrošnju goriva i osigurati si veći užitak pri vožnji. Samo pratite zaslon kako biste maksimalno iskoristili sve pogodnosti hibridne tehnologije tvrtke Fiat i pripremite se za „promjenu zraka”. Na zaslonu možete vidjeti razinu napunjenosti akumulatora u stvarnom vremenu.

*U skladu s homologacijom NEDC.

GOMILA NOVOSTI

Proizvod visokokvalitetnog dizajna koji je u skladu s pravilima održivosti. Sjedala novog modela 500 i 500C Hybrid Launch Edition izrađena su od nagrađivanog materijala SEAQUAL®: inovativnog recikliranog materijala djelomično od reciklirane plastike prikupljene iz naših oceana, s naših plaža i estuarija.

NOVI PAKET OPREME D-FENCE ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE

Novi paket opreme D-fence sadrži 3 proizvoda koji vam pomažu pri održavanju higijene u vašem automobilu: visokoučinkoviti filter putničkog prostora filtrira 98 % nečistoća iz vanjskog zraka, pročišćivač zraka s HEPA filterom pomaže pročišćavanju zraka u putničkom prostoru, a UV lampa uklanja do 99 % bakterija s površina u unutrašnjosti.