VANJŠTINA

Hibrid ali jedinstvenog stila: s nepogrešivim dizajnom specifičnim za model 500.

500, SVIĐA MI SE TA ZELENA

Otkrijte zelenu boju Green Dew za nove modele 500 i 500C Hybrid Launch Edition, posebnu nijansu zelene koja je kao stvorena da posebno istakne ovu novu generaciju hibrida.

PONOSAN HIBRID

Model 500 ponosan je na svoju hibridnu dušu i ponosno je pokazuje kroz ekskluzivan logotip modela Hybrid Launch Edition na B-stupu: jasan znak koliko FIAT predano radi na osiguranju veće održivosti.

TEMELJ STILA

Novi modeli 500 i 500C Hybrid Launch Edition elegantni su od krova do naplataka. Uživajte u eleganciji naplataka od lake legure od 16” u mat crnoj završnoj obradi i s bijelim pojedinostima na poklopcu kotača.

NOVA PERSPEKTIVA

Čišće nebo, bolji pogled. Nema nište bolje od uživanja u svježem povjetarcu i zatim ulaska u elegantni novi 500C Hybrid Launch Edition s crnim krovom.

UNUTRAŠNJOST

Oprez: elegancija u unutrašnjosti.

SAMO NAJBOLJE

Detalji od satiniranog kroma simbol su elegancije i visoke klase. Uživajte u njima gledajući i dodirujući kolo upravljača i ručicu mjenjača.

U SJEDALU KAO NA OBALI PREKRASNOG MORA

Sjedala su izrađena od materijala Seaqual®: posebnog materijala djelomično izrađenog od reciklirane plastike prikupljene na dnu mora.

UNUTARNJA LJEPOTA

Kao i izvana, i u unutrašnjosti je svaki detalj novog modela 500 i 500C Hybrid Launch Edition odraz njegove hibridne duše, baš poput ekskluzivne ploče s instrumentima u boji karoserije, mat zelenoj boji Dew.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.