INSPIRIRAJUĆA PROMJENA OD 1957.

Prva generacija ljudima je pružila mobilnost i slobodu. Druga je pretvorila gradske automobile u nešto ‘cool’. Treća će poslužiti višoj svrsi.

PRIRODNA PALETA

Ljepota susreće svrhu u kabini novog nadolazećeg modela 500 «la Prima». Njegove tri nove boje inspirirane su bojama prirode.

VANJŠTINA

Novi nadolazeći 500 «la Prima» ostat će dosljedan svojim korijenima: bitne linije bit će izvedene tiho, lagano i čisto, uz zadržavanje svih stilskih značajki ikone.

Nasljeđe ikone

olce vita osjećaj na otvorenom zraku u prvom Cabrio električnom vozilu sa 4 sjedala i potpuno novom Fiat Monogram mekanom krovu kao posveti 120-godišnoj povijesti marke.

Biti prvi

Prvih 500 komada nadolazećeg novog modela 500 «la Prima» imat će odgovarajuću značku s različitim prilagodbama prema vašoj državi tako da se prilikom otkrivanja svojeg novog električnog automobila osjećate kao kod kuće. Svi sljedeći modeli 500 «la Prima» neće imati značku “la Prima 500e – 1 of 500″.

Lakši od prvog dodira

Otvorite svoj automobil bez petljanja s ključevima. Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom e-brave izgledat će izvornije i bit će lakša za uporabu u usporedbi s bilo kojim prethodnim modelom 500. Samo držite ključ u džepu i pritisnite dodirnu tipku s unutrašnje strane kako biste otključali automobil i ugodno se smjestili u sjedalo.

Iz prošlosti u budućnost

LED bočne strelice inspirirane su osnovnim stilom modela Fiat 500 iz ’57. Detalj nasljeđa koji odaje počast istom duhu koji je inspirirao našu prošlost i vodi nas u budućnost.

Osvjetljavanje sutrašnjice

Potpuni LED svjetlosni potpis pružit će vam jasniji pogled na cestu uz obnovljeni, ali uvijek prepoznatljivi 500 izgled.

UNUTRAŠNJOST

Svaki detalj bit će tako dizajniran da se postigne veća prostranost uz uporabu prirodnih i sirovih materijala.

Doživite novi prostor

Širi, duži, udobniji.
Vaši predmeti imat će više prostora nego ikada prije. Novi nadolazeći model 500 «la Prima» imat će obnovljene pretince za odlaganje, s držačem pametnog telefona i izvlačnim držačem za čaše, kako bi sve bilo pri ruci i kako bi vožnja bila uz manje stresa.

Tkanina sutrašnjice

Bez kože obloženo lice armaturne ploče označit će promjenu u smislu dizajna unutrašnjosti automobila prema više održivoj budućnosti.

Potpis ikone

Odgovarajući logotip s klasičnom značkom 500 obogaćuje upravljač izvrsnog izgleda, ponovo oblikovan kako bi se istaknuo osnovni stil s dvije prečke Fiata 500 iz ’57.

Udobnost na putu do inovacija

I sjedala bez kože u novom modelu 500 «la Prima» predstavljaju novinu. Ukrašena Fiatovim monogramom, mogu se podešavati u raznim smjerovima (regulacija u 6 smjerova), bolje obuhvaćaju tijelo i grijana su.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.