POVEZIVOST

Potpuno novi Cinerama informacijsko-zabavni sustav novog modela Fiat 500 «la Prima», sa sjajnim 10,25″ zaslonom uvijek će biti širok i čitljiv. Ultra brzo Bluetooth uparivanje povezat će sve pametne telefone u automobilu za manje od 5 sekundi od otvaranja vrata. Također, sučelje koje sliči sučelju pametnog telefona s potpuno prilagodljivim rasporedom prikaza omogućit će vam laku i brzu uporabu vašeg sustava. Nadolazeći novi model 500 «la Prima» također će uključivati bežični punjač mobilnih uređaja kako biste uvijek bili povezani.

ANDROID AUTO™

Novi nadolazeći model 500 «la Prima» također je kompatibilan s Android Auto™ aplikacijom. Nakon što se vaš pametni telefon poveže s automobilom, prilagođeno korisniku sučelje prikazuje vaše aplikacije na Uconnect™ 10,25″ zaslonu. Možete upravljati glazbom i kontaktima te zahvaljujući Google Maps aplikaciji u stvarnom vremenu istraživati karte i prometne uvjete, direktno na dodirnom zaslonu i bez ugrožavanja sigurnosti.

Kliknite ovdje kako biste istražili kompatibilne uređaje.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

Povežite svoj iPhone s Uconnect™ 10,25″ sustavom i kontrolirajte bežični Apple CarPlay koristeći Siri glasovne kontrole ili dodirni zaslon. Apple CarPlay najpametniji je i najsigurniji način uporabe vašeg iPhone uređaja u automobilu. Možete koristiti navigaciju, telefonirati, slati i primati poruke, ali također i slušati Apple Music sučelje, audio knjige ili podcaste, bez skretanja pažnje sa ceste.

Kliknite ovdje kako biste istražili kompatibilne uređaje.

CarPlay, iPhone i Siri registrirani su tržišni nazivi kompanije Apple inc.

VAŠ 500 U VAŠEM PAMETNOM TELEFONU

Novi nadolazeći model 500 «la Prima» integrirat će kompletne i moderne značajke povezivanja, kako u automobilu tako i izvan njega, uključujući potpuno novu mobilnu aplikaciju.
Uz “Fiat all-in” aplikaciju moći ćete u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu upravljati s novim modelom 500 «la Prima». Otkrijte sve značajke.

MY REMOTE

Uz My Remote aplikaciju moći ćete locirati lokaciju novog nadolazećeg modela 500 «la Prima» direktno preko svojeg pametnog telefona. Ali to nije sve. Uz pomoć mobilne aplikacije također ćete moći zaključati i otključati vrata, kao i provjeriti razinu napunjenosti i vremenski aktivirati klima uređaj i punjenje vozila.

MY NAVIGATION

Dolazak na odredište nikada nije bio tako lagan. Uz pomoć My Navigation aplikacije možete dodirom prsta dijeliti odredišta iz vaše “Fiat all-in” aplikacije i iz vašeg vozila. Na zaslonu informacijsko-zabavnog sustava novog modela 500 «la Prima» odmah će se prikazati vaše odredište, kao i live traffic prometni podaci, vremenska prognoza, upozorenja na kamere za nadzor brzine te lokacija punjenja. Karte će se nadopunjavati “online” što osigurava iskustvo uporabe bez prekida.

MY ASSISTANT

My Assistant čuvat će vas gdje god krenuli. Novi nadolazeći model 500 «la Prima» bit će u mogućnosti provesti poziv u nuždi preko tipke u stropnoj konzoli*, radi kontaktiranja odgovarajućeg asistenta ili traženja pomoći na cesti, direktno preko dodirnog zaslona u vozilu ili Fiat all-in aplikacije. 

* Poziv u nuždi nije moguć preko dodirnog zaslona ili Fiat all-in aplikacije

MY CAR

Pitate se što se događa ispod poklopca motora? Bez brige, uz pomoć My Car aplikacije možete u stvarnom vremenu dobiti informacije o statusu vašeg automobila. Tlak u gumama, brojač ukupne kilometraže, informacije o servisima: samo otvorite Fiat all-in aplikaciju ili ih direktno provjerite na zaslonu radio uređaja. Nadolazeći novi model 500 «la Prima» nema što skrivati.

MY THEFT ASSISTANCE

Jedno oko uvijek pomno promatra novi nadolazeći model 500 «la Prima». U slučaju da postoji problem s vašim automobilom, odmah ćete primiti obavijest preko vaše Fiat all-in aplikacije. U slučaju krađe bit ćete povezani s operaterom i vaš automobil bit će praćen kako bi se pomoglo policiji da ga pronađe.

MY WI-FI

Uz My WI-FI činit će se kao da ste uvijek kod kuće. Uz My Wi-Fi uslugu nadolazeći novi 500 «la Prima» postat će WI-FI spojna točka na koju se može povezati do 8 uređaja: vi i vaši putnici imat će probni rok za navigiranje, strujanje glazbe, rad u potpunoj udobnosti te koristiti vaš sustav glasovnih naredbi.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.