ELEKTRIČNE ZNAČAJKE

IZVEDEN ZA GRAD

Autonomija s jednim punjenjem zadovoljit će vaše svakodnevne gradske potrebe: vožnja na posao, teretana i povratak, zahvaljujući dometu od 320 km*. A ako se koristi samo za urbanu vožnju, domet će biti povećan na XXX km, koristeći impresivni urbani ciklus.
*WLTP homologacija

SHERPA MODE

Moći ćete odabrati “Sherpa Mode”: pametnu postavku vožnje koja preuzima kontrolu nad automobilom, omogučujući vam uštedu energije i točan proračun kako doći do odredišta uz optimiziranje parametara automobila: na primjer, mobilni punjač, klima uređaj, ograničenje brzine ili ubrzavanja.

BRZO PUNJENJE

Nadolazeći novi model 500 «la Prima» može se brzo puniti do visokih 85 kW, što omogućuje cjelodnevnu vožnju, uz punjenje od 5 minuta (50 km), dok se 80% kapaciteta može dostići za 35 minuta. Budući da je to dio serijske opreme, moći ćete ga puniti na bilo kojoj javnoj brzoj punionici zahvaljujući uključenom Mode 3 kabelu.

BRZI PUNJAČ 85KW
50KM ZA 5 MINUTA
80% ZA 35 MINUTA

VOŽNJA S JEDNOM PAPUČICOM

Nadolazeći novi model 500 «la Prima» bit će jedan od prvih koji će ponuditi novo iskustvo vožnje koristeći jednu papučicu za ubrzavanje i usporavanje. Svaki put kada vozač digne nogu s papučice automobil će početi usporavati te pretvarati i obnavljati kinetičku energiju u električnu energiju za punjenje baterije.
one pedal driving

KOMPLETNI SET RJEŠENJA ZA PUNJENJE

ZA LAKO PUNJENJE KOD KUĆE

Bit će uključen 500 Wallbox sklop s Mode 3 kabelom kako biste kreirali vlastitu stanicu za punjenje kod kuće. Sve uz Plug & Play tehnologiju koja ne zahtijeva nikakvu instalaciju i koristi Bluetooth vezu za provjeru stanja baterije. 500 Wallbox ima sustav stabilne energije kako bi se spriječio prekid napajanja u kući, a ako sustav nadogradite na 7 kW, novi nadolazeći model 500 «la Prima» bit će napunjen za upola manje vremena.

 

ZA LAKO PUNJENJE DALJE OD KUĆE

Bez brige ako se nalazite daleko od kuće: moći ćete koristiti uključeni Mode 3 kabel za punjenje novog modela500 «la Prima» na standardnim i brzim javnim punionicama i parkiralištima.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.