Uživajte u svojim pustolovinama u potpunoj sigurnosti i uputite se na cestu u svim uvjetima s Fiatom 500X.

Prepoznavanje prometnih znakova

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

Inteligentni tempomat

Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova.

Pomoć u zadržavanju vozne trake

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

Prilagodljivi tempomat

Zaboravite stalno namještanje brzine vožnje. Uz prilagodljivi tempomat možete odabrati brzinu i 500X će ju održavati i namještati u skladu s brzinom vozila ispred vas.

Kontrola kočenja u gradu

Nemojte se bojati iznenadnih prepreka. Uz kontrolu kočenja u gradu, 500X prepoznaje prisutnost vozila ispred i po potrebi je spreman aktivirati automatsko kočenje u nuždi.

Nadzor mrtvog kuta

Uz model 500X vozila u mrtvom kutu više nisu problem jer sustav provjerava ima li vozila uu najkritičnijim područjima i upozorava na njihovu prisutnost uz pomoć svjetala u vanjskim zrcalima.

Detekcija stražnjeg poprečnog prometa

Budno oko na cesti, čak i prilikom kretanja unazad. Detekcija stražnjeg poprečnog prometa može identificirati vozila i objekte koji su okomiti na vašu putanju kretanja i upozoriti vas na njihovu prisutnost uz pomoć zvukova i ikona na ploči s instrumentima.

6 zračnih jastuka

Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.

Prednji i stražnji parkirni senzori

Uz pomoć prednjih i stražnjih parkirnih senzora, 500X Urban vam pruža podršku u najtežim manevrima, zvučno vas upozoravajući ako ste preblizu drugim vozilima ili preprekama.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.