STIL I UDOBNOST

Dobrodošli u novi električni Fiat 500 3+1 »la Prima« i u potpuno novu mobilnost koja je tehnološki naprednija, održivija i jednostavnija za upotrebu, potpuno u stilu Fiata. Novi električni Fiat 500 3+1 »la Prima« zadržava sve svoje legendarne značajke, ali je sada tiši i ekološki prihvatljiviji.

OTKRIJTE VIŠE

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju dio je naše misije. Zato je novi Fiat 500 3+1 »la Prima« izgrađen na potpuno novoj 100% električnoj bazi, osmišljenoj za sljedeće desetljeće. Električni Fiat 500 3+1 »la Prima« nudi tri načina vožnje: Normal, Range i Sherpa, koji omogućuju prebacivanje prema stilu vožnje.

OTKRIJTE VIŠE

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Novi električni Fiat 500 3+1 »la Prima« opremljen je najnaprednijim ADAS sustavima za autonomnu vožnju 2. razine: automatski ubrzava, održava sigurnu udaljenost, drži vas  unutar trake, čita prometne znakove i upozorava na ograničenja brzine kao potpuno autonomni automobil – kako se kaže –  suvozač.

OTKRIJTE VIŠE

POVEZIVOST

Novi informativno-zabavni sustav Cinerama vodi vas u budućnost. Pomoću brzog, intuitivnog 7- ili 10,25-inčnog zaslona osjetljivog na dodir koji je jednostavan za upotrebu možete pristupiti novom sadržaju i naprednim značajkama. Kompatibilni je s Apple CarPlay i Android Auto te možete bežično povezati svoj pametni telefon i prikazivati svoje omiljene aplikacije na velikom zaslonu.

OTKRIJTE VIŠE

DODACI

Opremite svoj novi električni Fiat 500 3+1 »la Prima« dodatcima koji su produžetak različitih razina opreme. Dodaci su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju kreativnom dizajnu modela i olakšavaju korisniku upotrebu električnog vozila.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.