POTPUNO NOVA KAROSERIJA

Ikonski stil i udobnost stvaraju inovaciju: potpuno novi model 500 3+1 »la Prima« toplo vas dočekuje novim, dodatnim stražnjim vratima koja se otvaraju u suprotnom smjeru. Ovaj jedinstven detalj donosi veću udobnost pri ulasku u automobil na stražnja sjedala i odaje počast legendarnom modelu 500 iz 1957 godine.

OSVIJETLITE BUDUĆNOST

Potpuna LED svjetla s „Infinity” potpisom pružaju vam jasan pregled nad cestom s redizajniranim, ali opet prepoznatljivim izgledom za model 500.

IZ PROŠLOSTI U BUDUĆNOST

LED bočne strelice nadahnute su esencijalnim stilom modela Fiat 500 iz 57-e. Detalj iz nasljeđa kojim se odaje počast istom duhu koji nas je nadahnuo u prošlosti i koji nas predvodi u budućnost.

JEDNOSTAVNIJE OD PRVOG DODIRA

Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom s električnim tipkalom čini se postat će nezaobilazna, a i jednostavnija je za rukovanje u odnosu na bilo koji model 500 dosad. Dovoljno je pritisnuti ugrađenu meku tipku za otključavanje vrata i udobno se smjestiti u automobil.

17’’ KOTAČI OD LAKE LEGURE

Ikonski od glave do pete, 17-inčni kotači od lake legure imaju dvobojnu, dijamantnu završnu obradu.

POSEBNA OZNAKA

Zato što je prvi električni automobil koji je proizvela tvrtka Fiat definitivno nešto za pamćenje.

JEDNOSTAVNO PREKRASNO

Posebna boja karoserije Rose Gold i posebni detalji doprinose jedinstvenom izgledu automobila.

KROMIRANI OKVIRI I BOČNE UKRASNE LETVICE

Dašak elegancije oko retrovizora i bočno na novom modelu 500 3+1 »la Prima«  zahvaljujući elegantnim kromiranim detaljima.

KAMENČIĆ KAO KLJUČ

Elegantni privjesak s elektroničkom jezgrom u oplati nalik na kamenčić izrađen od biološkog materijala Durabio.

PLOČA S INSTRUMENTIMA

Maska ploče s instrumentima presvučena eko kožom: promjena smjera u dizajnerskom smislu ka održivijoj budućnosti.

DOŽIVLJAJ NOVOG PROSTORA

Revolucija u unutrašnjosti započinje uklanjanjem središnjeg tunela, što vozilo čini prostranijim i udobnijim.

SJEDALA PRESVUČENA EKO KOŽOM S MONOGRAMOM

Sjedala od eko kože, s utisnutim monogramom Fiat, brojnim opcijama namještanja, udobnija i s regulacijom u 6 smjerova. Novi dizajn sjedala svojom elegancijom i udobnosti savršeno je usklađen s održivijom inovacijom.

10,25” INFOTAINMENT SUSTAV S NAVIGACIJOM

Slušajte glazbu, navigirajte i povezujte svoje uređaje. Sučelje nalik na pametni telefon na 10,25” dodirnom zaslonu, brzo Bluetooth povezivanje, kompatibilno sa žičanim sustavima: ultimativno iskustvo za informiranje i zabavu.

IKONSKI ZAŠTITNI ZNAK

Poseban logotip s klasičnim znakom modela 500 zauzeo je svoje mjesto na upravljaču, drugačijeg je oblika i podsjeća na samu stilsku esenciju modela Fiat 500 iz 57-e s dvokrakim  upravljačem.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.