KAO STVOREN ZA GRAD

Predviđen doseg pokriva vaša svakodnevna kretanja gradom: odlazak na posao, u teretanu i natrag kući jer on za novi model 500 3+1 »la Prima« iznosi do 320 km. A kad se upotrebljava samo za gradsku vožnju, doseg na potpuno novom modelu 500 3+1 »la Prima« povećava se do 458 km uz impresivne performanse za gradsku vožnju.

NAČIN RADA „SHERPA”

Način rada „Sherpa” pametna je postavka za vožnju i uštedu energije koja vam pomaže da stignete na odredište dok istodobno optimizira parametre automobila. Primjerice, mobilni punjač, klimatizaciju, ograničenje brzine ili ubrzavanje.

BRZO PUNJENJE

Potpuno novi model 500 3+1 »la Prima« u izvedbi hatchback može se brzo puniti pri visokih 85 kw, što omogućuje punjenje do jednog cijelog dana vožnje tijekom stanke za kavu: 5 minuta punjenja za doseg od 50 km. Razina napunjenosti baterije od 80% postiže se za 35 minuta. Budući da je u osnovnoj opremi vozila, brzo punjenje možete upotrebljavati na bilo kojoj javnoj stanici za brzo punjenje zahvaljujući 3 priložene vrste kabela.

VOŽNJA S JEDNOM PAPUČICOM

Potpuno novi model 500 3+1 »la Prima« jedan je od prvih električnih automobila koji nudi novo iskustvo vožnje upotrebom desne papučice i za ubrzavanja i za usporavanje. Svaki put kad vozač makne nogu s papučice automobil usporava i pritom pretvara i obnavljanja kinetičku energiju za proizvodnju električne energije za punjenje baterije.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE KOD KUĆE

Punjenje kod kuće nikad nije bilo jednostavnije. Uz pomoć standardnog kabela svoj novi model 500 3+1 »la Prima« možete priključiti na bilo koju utičnicu, što znači da možete puniti do 3 kW izvan svog doma, na odredištu.

EKSKLUZIVNI SUSTAV EASYWALLBOX

Dodatni sustav easyWallbox posebno je dizajniran isključivo za grupaciju FCA, za stvaranje osobne točke punjenja kod kuće. Na bazi tehnologije „Plug & Play” bez potrebe za profesionalnom ugradnjom i s Bluetooth mogućnosti povezivanja za postavljanje i provjeru radnih parametara. Sustav easyWallbox ima senzor za dinamično upravljanje energijom (eng. Dynamic Power Management (DPM)) koji sprječava nestanke struje u kući, a ako ga nadogradite na sustav od 7,4 kW (s profesionalnom ugradnjom), vaš novi model 500 3+1 »la Prima« napunit će se za za manje od 4 sata*.

*Vremena punjenja 15 – 80 % SoC. 

PRIKLJUČITE SE I PUNITE

Connected Wallbox napredno je rješenje za punjenje kod kuće s mogućnosti daljinskog povezivanja koje radi i na trofaznom priključku, do 11 kW. Uz Connected Wallbox sesije punjenja možete pokretati i kontrolirati putem značajke Bluetooth, Wi-Fi i 4G/3G mreže, možete znati tko se sustavom koristi, zakazati punjenje radi optimizacije troškova i još puno toga. Uslugu ugradnje pruža grupacija FCA putem svog odabranog partnera.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.