STIL I UDOBNOST

Dobrodošli u novi električni Fiat 500C Icon i u potpuno novu mobilnost koja je tehnološki naprednija, održivija i jednostavnija za upotrebu, potpuno u stilu Fiata. Novi električni Fiat 500C Icon zadržava sve svoje legendarne značajke, ali je sada tiši i ekološki prihvatljiviji.

OTKRIJTE VIŠE

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju dio je naše misije. Zato je novi Fiat 500C Icon izgrađen na potpuno novoj 100% električnoj bazi, osmišljenoj za sljedeće desetljeće. Električni Fiat 500C Icon nudi tri načina vožnje: Normal, Range i Sherpa, koji omogućuju prebacivanje prema stilu vožnje.

OTKRIJTE VIŠE

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Novi električni Fiat 500C Icon opremljen je najnaprednijim ADAS sustavima za autonomnu vožnju 2. razine: automatski ubrzava, održava sigurnu udaljenost, drži vas  unutar trake, čita prometne znakove i upozorava na ograničenja brzine kao potpuno autonomni automobil – kako se kaže –  suvozač.

OTKRIJTE VIŠE

POVEZIVOST

Novi informativno-zabavni sustav Cinerama vodi vas u budućnost. Pomoću brzog, intuitivnog 7- ili 10,25-inčnog zaslona osjetljivog na dodir koji je jednostavan za upotrebu možete pristupiti novom sadržaju i naprednim značajkama. Kompatibilni je s Apple CarPlay i Android Auto te možete bežično povezati svoj pametni telefon i prikazivati svoje omiljene aplikacije na velikom zaslonu.

OTKRIJTE VIŠE

DODACI

Opremite svoj novi električni Fiat 500C Icon dodatcima koji su produžetak različitih razina opreme. Dodaci su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju kreativnom dizajnu modela i olakšavaju korisniku upotrebu električnog vozila.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.