TRI RAZLIČITA STILA KROVA ZA IKONU

Uživajte u osjećaju slatkog života (tal. „Dolcevita”) u prvom električnom kabrioletu s 4 sjedala i birajte između 3 različie boje krova: crne, sive ili plave.

IZ PROŠLOSTI U BUDUĆNOST

Željeli smo stvoriti detalj s naslijeđem koji odaje počast samoj stilskoj esenciji modela Fiat 500 iz 57-e. LED bočne strelice odaju počast tom duhu koji nas je vodio u prošlosti i predvodi nas u budućnost pred nama.

KOTAČI OD LAKE LEGURE

Elegancija bez kompromisa zahvaljujući 16” kotačima od lake legure visokog sjaja.

JEDNOSTAVNIJE OD PRVOG DODIRA

Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom s električnim tipkalom čini se postat će nezaobilazna, a i jednostavnija je za rukovanje u odnosu na bilo koji model 500 dosad. Dovoljno je pritisnuti ugrađenu meku tipku za otključavanje vrata i udobno uđite u vozilo.

KAMENČIĆ KAO KLJUČ

Elegantni privjesak s elektroničkom jezgrom u oplati nalik na kamenčić izrađen od biološkog materijala Durabio.

PLOČA S INSTRUMENTIMA U BOJI KAROSERIJE

Na modelima s paketom opreme Iconic ikonska ploča s instrumentima ima umetke u boji karoserije, koji u unutrašnjost automobila dovode dašak nove i jedinstvene palete boja modela 500C Icon.

DOŽIVLJAJ NOVOG PROSTORA

Revolucija u unutrašnjosti započinje uklanjanjem središnjeg tunela, što vozilo čini prostranijim i udobnijim.

10,25” INFOTAINMENT SUSTAV S NAVIGACIJOM

Slušajte glazbu, navigirajte i povezujte svoje uređaje. Sučelje nalik na pametni telefon na 10,25” dodirnom zaslonu, brzo Bluetooth povezivanje, kompatibilno sa žičanim sustavima: ultimativno iskustvo za informiranje i zabavu.

LEDENO BIJELA I CRNA, PRUGASTA TKANINA NA SJEDALIMA

Odaberite jednu od dvije varijante boje i uživajte u udobnim sjedalima novog modela 500C Icon, jedinstvenog stila, inspiriranim talijanskim „Gessato” (tal. riječi za pruge). Otkrijte savršen spoj elegancije i održivosti zahvaljujući visokokvalitetnoj tkanini Sequal koja sadrži recikliranu plastiku iz mora.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.