KAO STVOREN ZA GRAD

Predviđen doseg pokriva vaša svakodnevna kretanja gradom: odlazak na posao, u teretanu i natrag kući jer on za novi model 500 »la Prima« iznosi do 320 km. A kad se upotrebljava samo za gradsku vožnju, doseg na potpuno novom modelu 500 »la Prima« povećava se do 458 km uz impresivne performanse za gradsku vožnju.

NAČIN RADA „SHERPA”

Način rada „Sherpa” pametna je postavka za vožnju i uštedu energije koja vam pomaže da stignete na odredište dok istodobno optimizira parametre automobila. Primjerice, mobilni punjač, klimatizaciju, ograničenje brzine ili ubrzavanje.

BRZO PUNJENJE

Potpuno novi model 500 »la Prima« u izvedbi može se brzo puniti pri visokih 85 kw, što omogućuje punjenje do jednog cijelog dana vožnje tijekom stanke za kavu: 5 minuta punjenja za doseg od 50 km. Razina napunjenosti baterije od 80% postiže se za 35 minuta. Budući da je u osnovnoj opremi vozila, brzo punjenje možete upotrebljavati na bilo kojoj javnoj stanici za brzo punjenje zahvaljujući 3 priložene vrste kabela.

VOŽNJA S JEDNOM PAPUČICOM

Potpuno novi model 500 »la Prima« jedan je od prvih električnih automobila koji nudi novo iskustvo vožnje upotrebom desne papučice i za ubrzavanja i za usporavanje. Svaki put kad vozač makne nogu s papučice automobil usporava i pritom pretvara i obnavljanja kinetičku energiju za proizvodnju električne energije za punjenje baterije.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE KOD KUĆE

Punjenje kod kuće nikad nije bilo jednostavnije. Uz pomoć standardnog kabela svoj novi model 500 »la Prima« možete priključiti na bilo koju utičnicu, što znači da možete puniti do 3 kW izvan svog doma, na odredištu.

EKSKLUZIVNI SUSTAV EASYWALLBOX

Dodatni sustav easyWallbox posebno je dizajniran isključivo za grupaciju FCA, za stvaranje osobne točke punjenja kod kuće. Na bazi tehnologije „Plug & Play” bez potrebe za profesionalnom ugradnjom i s Bluetooth mogućnosti povezivanja za postavljanje i provjeru radnih parametara. Sustav easyWallbox ima senzor za dinamično upravljanje energijom (eng. Dynamic Power Management (DPM)) koji sprječava nestanke struje u kući, a ako ga nadogradite na sustav od 7,4 kW (s profesionalnom ugradnjom), vaš novi model 500 »la Prima« napunit će se za za manje od 4 sata*.

*Vremena punjenja 15 – 80 % SoC. 

 

PRIKLJUČITE SE I PUNITE

Connected Wallbox napredno je rješenje za punjenje kod kuće s mogućnosti daljinskog povezivanja koje radi i na trofaznom priključku, do 11 kW. Uz Connected Wallbox sesije punjenja možete pokretati i kontrolirati putem značajke Bluetooth, Wi-Fi i 4G/3G mreže, možete znati tko se sustavom koristi, zakazati punjenje radi optimizacije troškova i još puno toga. Uslugu ugradnje pruža grupacija FCA putem svog odabranog partnera.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.