INFOTAINMENT

UconnectTM Radio LIVE

Pomoću sustava UconnectTM možete se prijaviti na svoj Twitter i ostati u kontaktu s prijateljima na Facebooku | Prijava. Pogledajte najnovije vijesti iz Reutersa, pronađite svoj 500 Collezione pomoću usluge my:Car i pratite potrošnju putem značajke eco:Drive. A uz UconnectTM Radio LIVE pronalazak savršene glazbene podloge za vaše jesensko raspoloženje jednostavan je zahvaljujući 43 milijuna dostupnih pjesama na servisu Deezer te 100 tisuća radijskih postaja na servisu TuneIn. Jeste li odabrali svoju pjesmu? Sada je reproducirajte putem sustava ozvučenja koji se jednostavno upotrebljava i nadopunjen je USB/AUX ulazima te komandama na kolu upravljača.

Apple CarPlay

Novi 500 može sadržavati funkcije Apple CarPlay.

Apple CarPlay je najpametniji i najsigurniji način za upotrebu uređaja iPhone za upravljačem. S ključnim značajkama i glavnim aplikacijama posebno prilagođenim zaslonu modela 500 možete pristupati informacijama o navigaciji, uspostavljati pozive, primati i slati poruke te slušati glazbu bez skretanja pogleda s ceste.

Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani. CarPlay, iPhone i Siri registrirani su zaštitni znaci tvrtke Apple Inc.

Android AutoTM

Android AutoTM omogućuje lakše pristupanje sadržajima i aplikacijama za upravljačem bez ugrožavanja vaše sigurnosti. Korisnički prilagodljivo sučelje prikazuje vaše aplikacije na zaslonu vašeg modela 500, organizirano u stranice koje se jednostavno čitaju. Usluga Google karte omogućuje vam pristup informacijama o stanju u prometu u stvarnom vremenu ali i još mnogo toga, dok vam najbolja tehnologija „slobodne ruke” omogućuje uspostavljanje poziva te primanje i slanje poruka bez micanja ruku s kola upravljača.

Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani.  Android, Android AutoTM, Google Play i drugi zaštitni znaci registrirani su zaštitni znaci tvrtke Google Inc.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.