FCA Importers – Fiat

ON JE DRUŠTVEN. ALI NIJE CVIJETIĆ.

U kabini novog modela 500 jedino što je bitno je uživanje u vožnji. Zbog toga je opremljen s najsofisticiranijim sigurnosnim i informacijsko zabavnim sustavima - kontrole na upravljaču, hands-off Buletooth® funkcijom i Bluetooth audio reprodukcijom, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE funkcijama, kao i Uconnect™ online informacijskim sustavom.

BLOCK 2 - FULL WIDTH IMAGE

UCONNECT™

Uconnect™ je informacijsko zabavni sustav koji vam preko njegovog 5" ili 6,5" dodirnog zaslona, upravljanje svim multimedijskim uređajima koji postoje...

OTKRIJTE UCONNECTTM

ZAŠTITNIČKI DUH

U vašem novom modelu 500, osim njegovog novog sustava kočenja (u kombinaciji s 1.2 motorom), možete se osloniti na sve najbolje sustave zaštite: 7 zračnih jastuka, ABS + EBD sustavi kako ne bi izgubili kontrolu prilikom naglog kočenja, ESC + Hill Holder sustavi kako bi zadržali smjer kretanja u nuždi i olakšali si kretanje na uzbrdici, HBA sustav kako bi naglo kočenje bilo učinkovitije i pokazivači smjera koji se odmah pale u slučaju naglog kočenja. Elipsoidna prednja svjetla s dnevnim pozicijskim svjetlima (DRL) jamče maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.

Slažem se