I LEGENDE RASTU.

I mijenjaju se. Kao novi 500C: uvijek najviše cool, sada je ponovo rođen još originalniji i sunčaniji nego ikada prije.

PRIVLAČNO BEZOBRAZNA SORTA

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500. Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

NEPOGREŠIVE LINIJE

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″ svijetlo sivi i 16″ mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

NJEGOVA TRENDI STRANA

Straga, silueta novog modela 500C uključuje inovativni pomični krov s uglađenim električkim upravljanjem, te uključuje stakleni stražnji prozor, treće stop svjetlo i spojler. Ovaj dizajnerski detalj dostupan je u tri tona boje: bjelokost, crvenoj i crnoj.

Na novom modelu ističu se novi dizajnerski elementi, kao što je nova kromirana traka koja ističe stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Ili kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju.

Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

OSOBNOST I LJEPOTA, SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Smjeli stil vanjštine uključuje potpuno renoviranu unutrašnjost, koja je atraktivnija, elegantnija i profinjenija. Ponovo, model 500 je spreman da iznenadi.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni.

Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

SVE JE POD KONTROLOM

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

INSPIRIRAN VISOKOM MODOM

Stil, stil, stil i još više stila. Novi materijali i tkanine za presvlačenje unutrašnjosti novog modela 500 direktno dolaze s najpoznatijih modnih pista. Tu je Glen tkanina u različitim bojama i nova fina Burgubdy koža s plavim umetcima, starinski detalj koji podsjeća na trendi boje 60-ih.

SVAKO PUTOVANJE TREBA PROĆI U UDOBNOSTI

Kako bi se zajamčila potpuna udobnost koju zaželite u ponudi su nova sjedala napravljena od još više ergonomskih materijala i konstruirana kako bi olakšala ulazak na stražnja sjedala.