EKSTREMNA U SVAKOM POGLEDU

Ekstremna sposobnost. Ekstremna tehnologija. Ekstremna sigurnost. Nova Panda 4×4 je spremna na sve izazove.

UĐITE U KABINU

Nova Panda 4×4 jedini je gradski automobil koji nudi pogon na četiri kotača. Pravo višenamjensko vozilo, koje je spremno suočiti se s najtežim planinskim cestama i gužvom urbane džungle, s jednakim entuzijazmom. U čemu je tajna? Sustav pogona na četiri kotača s raspodjelom okretnog momenta prema potrebi koristi dva diferencijala, plus elektronski upravljanu spojnicu koja jednoliko i proporcionalno raspodjeljuje snagu na dvije osovine. Nova Panda 4×4 jamči prave terenske sposobnosti, a zahvaljujući funkciji elektronske blokade diferencijala, s lakoćom može svladavati najteže terene. Granica je samo vaš osjećaj za pustolovinu.

ELD PRITISKOM NA TIPKU

Kada se stvari zaoštre, nova Panda 4×4 nastavlja vožnju. Na površinama sa slabim prianjanjem ili u ekstremnim uvjetima, ELD sustav može se aktivirati iz udobnosti sjedala vozača. Jedan pritisak na tipku dovoljan je za blokiranje prednje i stražnje osovine kako bi se optimiziralo prianjanje kotača vozila u najtežim uvjetima. Teški tereni? S novom pandom 4×4 takvo nešto ne postoji.

VRHUNSKA SIGURNOST KAO DIO STANDARDNE OPREME

Bez obzira što vam se nalazi na putu, možete biti sigurni da će Panda 4×4 ponuditi vrhunske sigurnosne značajke. ESP (elektronska kontrola stabilnosti) omogućuje vam bezbrižnu vožnju i vrhunsku stabilnost, bez obzira na uvjete. U isto vrijeme na raspolaganju vam je ABS sustav s unaprijeđenim performansama, koji osigurava potpunu kontrolu na automobilom, čak i pri naglom kočenju. A povrh svega, dio standardne opreme su zračni jastuci vozača i suvozača, te zračne zavjese. Nova Panda 4×4 pruža vam svu sigurnost koju trebate i puno više.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.