FCA Importers – Fiat

Logika TIPO

Dodati potpunu serijsku opremu. Dodati prostor za tebe i tvoju obitelj. Dodati udobnost koja je na vrhu segmenta, zadržavajući nisku, nisku cijenu.
Sve je to ono što mi nazivamo logikom Tipo.

Puno prostora za tvoj život

Puno prostora za tebe, za tvoje suputnike i za prtljagu. Prava limuzina za svaku potrebu sa svojih 520 litara zapremine prtljažnika.

Nepogrešivi detalji

Osobni, suvremeni i konkretan stil.

TIPO: ELEGANTNO UDOBAN

Užitak vožnje pronašao je svoju dimenziju. Unutrašnjost je osmišljena i izrađena kako bi se živjelo u potpuno ispunjenom, tehnološki opremljenom i, prije svega, udobnom prostoru za sve.

Osmišljen za tvoje potrebe

Osmišljen kako bi sa sobom ponio sve ono što ti je potrebno zahvaljujući zapremini prtljažnika od 520 litara, sve to u samo 4,5 metra.

Prostor i kvaliteta unutar

Fiat Tipa, osmišljeni su kako bi pružili maksimum prostora i udobnosti svim putnicima.

Izrađena za tvoju udobnost

Udobnost unutrašnjosti zahvaljujući prostranosti i inteligentnim rješenjima: pretinci za odlaganje, automatski klima uređaj, naredbe na upravljaču i infotainment sustav.

Udobna i obavijajuća

Sjedala presvučena tkaninom i obloge vrata presvučene usklađenom tkaninom.

TIPO: PROSTRAN I UDOBAN

Unutrašnjost i prostori koji su na samom vrhu u segmentu, pružaju najveću udobnost u vožnji. Svako putovanje postaje jedinstveno iskustvo, praktičan je i savršen za tvoje potrebe.

Dali smo prostora udobnosti

Fiat TIPO je osmišljen kako bi pružio maksimum prostora i udobnosti kako za vozača tako i za putnike.

Pretinci za odlaganje

Tipo je opremljen sa mnoštvom pretinaca u koje možeš odložiti sve ono što želiš, pretinci su ukupnog kapaciteta od 12 litara.

Ne slažem se

Slažem se