INFOTAINMENT

Novi Infotainment sustav na svim modelima iz proizvodnog programa Panda ima 7” radijski dodirni zaslon kompatibilan sa sustavima Apple CarPlay™ i Android Auto™. Povežite svoj pametni telefon s Uconnect™ radijskim uređajem i slušajte svoju glazbu ili obavljajte pozive, a sve to bez skretanja pogleda s ceste.

APPLE CARPLAY™

Povežite svoj iPhone s Uconnect™ 7″ zaslonom i upravljajte sustavom Apple CarPlay™ putem glasovnog upravljanja Siri ili putem dodirnog zaslona. Apple CarPlay™ sigurniji je i pametniji način za upotrebu uređaja iPhone u automobilu. Omogućuje vam navigaciju, telefoniranje, slanje i primanje poruka, slušanje glazbe sa servisa Apple Music ili Spotify, audioknjiga ili podcasta, a sve to bez skretanja pozornosti s ceste.

Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani.

CarPlay, iPhone i Siri registrirani su zaštitni znaci tvrtke Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Novi modeli iz proizvodnog programa Panda također su kompatibilni sa sustavom Android Auto™. Nakon što svoj pametni telefon povežete s automobilom, u aplikaciji će se prikazati korisnički prilagodljivo sučelje na Uconnect™ 7″ zaslonu. Možete upravljati glazbom i kontaktima, a zahvaljujući servisu Google karte možete istraživati karte i saznati stanje u prometu u stvarnom vremenu, a sve to izravno s dodirnog zaslona i bez ugrožavanja sigurnosti.

Za upotrebu značajke Android Auto na zaslonu u automobilu potrebno vam je vozilo kompatibilno sa značajkom Android Auto, i Android telefon koji radi na operacijskom sustavu 5.0 ili novijem te aplikacija Android Auto. Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani.

Google, Google Play, Android Auto i Waze zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.

VIŠE SIGURNOSTI, UVIJEK

Prepreke koje se iznenada pojavljuju više neće biti problem. Autonomni sustav kočenja u slučaju nužde novom modelu Panda omogućuje prepoznavanje vozila ispred i automatsko aktiviranje kočenja u slučaju nužde ako vozač ne poduzme odgovarajuću radnju za sprječavanje sudara.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.