SIGURNOST

U to se možete pouzdati: ovo je Fiat 500, kompaktni automobil u kojem su najvažniji putnici. Vaša sigurnost i sigurnost vaših prijatelja i obitelji zajamčena je zahvaljujući 7 zračnih jastuka: zračni jastuci za vozača i suvozača, bočni zračni jastuci, zračni jastuci na staklima i zračni jastuk za koljena vozača.

UCONNECT™

Zahvaljujući podršci Apple CarPlay, svoj iPhone možete jednostavno povezati s UconnectTM 7” HD zaslonom za primanje uputa, obavljanje poziva, slanje i primanje poruka te slušanje glazbe sa servisa Apple Music, audioknjiga ili podcastova bez skretanja pažnje s ceste. Aplikacijom CarPlay možete upravljati putem funkcije glasovnog upravljanja Siri ili putem dodirnog zaslona.

INFOTAINMENT

Novi 500 Star i 500 Rockstar podržavaju Android AutoTM. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte kartama, glazbom, kontaktima i još puno toga, a bez ugrožavanja svoje sigurnosti. Zahvaljujući korisnički prilagodljivom sučelju vaše aplikacije uvijek se prikazuju na UconnectTM 7” HD zaslonu, organizirane u lako čitljive stranice.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.