Dizajn i vanjština

Sav prostor koji trebate za vaš život, u dužini od samo 4,37 metara, za dinamični automobil modernog stila. Ukratko: jednostavna elegancija.

Elegantna i čvrsta prednja paska sa svjetlima za maglu, uključujući kromirane umetke i otvore za zrak za maksimalnu aerodinamičnu učinkovitost.

Kompaktni, sportski dizajn i krov: živahne performanse i karakter.

Stražnji sportski branici sa spojlerom i tankim svjetlima nagnutim prema dolje, i prtljažnik kapaciteta 440 litara.

Unutrašnjost i prostor

Fiat Tipo 5 vrata dizajniran je za najvišu udobnost vozača i putnika u unutrašnjosti koja može udobno smjestiti do pet vrlo visokih odraslih osoba (1,87 metara) na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima a da svakome osigurava dovoljno prostora.

Sloboda kretanja, iznutra i izvana

Na prednjim i stražnjim sjedalima nudi vam se u klasi vodeći prostor za laktove. Jer Tipo 5 vrata razumije koliko je bitno opustiti se.

Detalji unutrašnjosti

Upravljač i ručica mjenjača presvučeni crnom tehno-kožom kako bi funkcionalnost bila neodoljiva.

Klik...

Glazba? Klik. Klima? Klik. Dolazni poziv? Klik. U modelu Tipo 5 vrata sve možete raditi s jednim klikom.

Uconnect tehnologija

Integrirana tehnološka rješenja dio su standardne opreme, sa 5” ili 7” dodirnim zaslonom i HD prikazom, i Uconnect sustavom za glazbu i karte.

Pretinci

Fiat Tipo 5 vrata ima do devet pretinaca za ukupni kapacitet odlaganja od 12 litara, tako da uvijek ima mjesta za sve.

Sjedala i udobnost

Više nema izbjegavanja srednjeg sjedala

Srednje stražnje sjedalo u modelu Fiat Tipo 5 vrata projektirano je kao potpuno funkcionalno sjedalo s dovoljno prostora za noge kako bi svako putovanje bilo užitak. Srednje sjedalo nije zauzeto? Koristite naslon za ruke između dva sjedala: čak u sebi sadrži držač za boce.

Sjedalo vozača

Sva udobnost koju zaslužujete: ergonomsko sjedalo s dobrim poprečnim držanjem i električnim namještanjem lumbalnog dijela. Savršen položaj između upravljača, papučica i sjedala. A sve je pod kontrolom jednim dodirom na tipku.https://www.fiat.hr/wp-admin/post.php?post=42994&action=edit&lang=hr#

Pet udobnih sjedala s pogledom

Beskompromisna udobnost i izgled: Fiat Tipo 5 vrata nudi pet udobnih, ergonomskih sjedala, presvučenih tkaninom ili tehno kožom. Uz vodeći prostor za noge u klasi, kako biste svijet mogli promatrati u potpunoj udobnosti.

Prtljažnik

U njega možete staviti cijeli život. Praktičnost je top prioritet modela Fiat Tipo 5 vrata: zbog toga njegov prtljažnik nudi u klasi najveći kapacitet od 440 litara. Kako bi svaki član obitelji mogao ponijeti svoju putnu torbu.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.