Fiat na salonu automobila u Ženevi

Fiat na salonu automobila u Ženevi

  • Fiat će na Salonu automobila u Ženevi s ekskluzivnim modelom ograničene serije proslaviti šezdesetu godišnjicu modela 500.
  • S-Design paket opreme imat će svoj debi na modelima 500X i Tipo: idealno rješenje za one koji traže kombinaciju stila i prepoznatljivog, dinamičnog sadržaja.
  • Svjetsku premijeru doživjet će model Fullback Cross, izvedba ekskluzivnog izgleda i životnog stila.
  • Model 124 Spider vraća se s novom izvedbom ”Europa” ograničene serije, dizajniranom kako bi odao počast prethodniku jednakog naziva kojega je dizajnirao Pininfarina.
  • Model Panda Natural Power potvrđuje vodstvo kompanije FCA u polju vozila istovremeno pokretanih benzinom i prirodnim plinom.

Marka Fiat će na Ženevskom salonu automobila 2017. prikazati svoja dva identiteta koja stoje bok uz bok, tvoreći sve širu i potpuniju ponudu. Simbolizam izložbenog prostora te izložena vozila evociraju ta dva svijeta, funkcionalni i emocionalni, koja karakteriziraju brend,

Kompanija FCA proslavit će u 2017. šezdeseti rođendan ikone, modela 500: zvijezda izložbe bit će specijalna ograničena izvedba koja će obilježiti 60-godišnjicu, a koja će uključivati ekskluzivan izgled i jedinstveni sadržaj, kao i novi vanjski izgled u dvije boje te specifične 16” aluminijske naplatke. Njemu će se pridružiti model 500S, dinamičnija, više muška izvedba ove Fiatove ikone. Ova izložba u Švicarskoj također će biti pozornica za debi novih S-Design izvedbi, savršene kombinacije stila i sadržaja izvedene da zadovolji zahtjeve dinamičnih, sportski nastrojenih klijenata: novi paket bit će prikazan na modelima Fiat Tipo 5Doors i 500X. Ne smije se izostaviti i prezentacija cijele obitelji modela Tipo, koja predstavlja osobnost, jednostavnost i funkcionalnost s neviđenim odnosom uloženog i dobivenog.

Ekskluzivni detalji, beskompromisne terenske performanse i izvanredna raznovrsnost: u kabini novog Fiatovog pick-up modela Fullback Cross, ima prostora za zadovoljavanje zahtjeva svih putnika, bez obzira kakvi oni bili. U prvi plan će poslije toga doći uzbudljivo vozilo koje vozačima pruža pravo roadster iskustvo, u kombinaciji s potpuno talijanskim stilom: model 124 Spider s novom specijalnom serijom ”Europa”, koja će biti proizvedena u ograničenoj seriji. Osobnost i stil također su u vrhu popisa modela Panda, najbolje prodavanog modela u Italiji 2012. godine u njegovom segmentu. Na podiju će biti izložena izvedba Cross koja je u samo 370 centimetara prostora smjestila sve funkcionalne značajke terenskih vozila kategorije iznad, kao i izvedba Natural Power koja smanjuje štetne emisije uz jamčenje ugodnog iskustva vožnje. Model 500L bit će prikazan u izvedbi Trekking u dvoje boje vanjštine, čime se ističe crossover osobnost ovog modela, pojačana Traction+ tehnologijom.

Na kraju, ali ne i manje važno, štand će također uključivati dio posvećen Moparu i FCA banci, koji svim vozačima nude dodatnu vrijednost u obliku izvrsnih proizvoda i usluga.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.