FIAT TIPO “BORN TO BE A SEDAN”

FIAT TIPO “BORN TO BE A SEDAN”

  • Fiat Tipo Pop 1,4 BZ 95ks 99.967 kn 
  • Fiat Tipo Pop Star 1,3 JTD 95ks 109.866 kn
  • Fiat Tipo Pop Star 1,6 JTD 120ks 123.698kn

“Born to be a Sedan”

Novi kompaktni sedan prodavati će se više u od četrdeset zemalja diljem EMEA regije. Ovaj potpuno novi, četverovratni automobil , stvoren je od početka kao trovolumenski sedan, utjelovljuje izraz “Born to be a Sedan”, koncept koji potiče uravnoteženost a suštinski talijanski dizajn jamči osobnost i stil i a bez odricanja od funkcionalnosti.

Rezultat je funkcionalan automobil koji maksimizira vrijednost za novac – to je ključni koncept u funkcionalnoj obitelji Fiat – prepun onog što kupci zaista cijene, s jednostavnim rasponom i transparentnosti u komercijalnoj ponudi. FCA dodjeljuje glavnu ulogu ovom modelu kojeg odlikuje izvrsno „življenje “ u interijeru , prostranost, sveobuhvatan raspon i prepoznatljiv stil te time želi učvrstiti svoju prisutnost u cijeloj EMEA regiji.

Dobrog izgleda i funkcionalanosti, Fiat Tipo kombinira veliki kapacitet prtljažnog prostora (520 litara) s kompaktnim dimenzijama (duž. je 4,54 metara, 1,79 metara širok i visok 1,49 metara). 2,64 metra je međuosovinski razmak kojim ističe svoju odličnu unutarnju udobnost. Sve to je pojačano talijanskim dizajnom, iznutra i izvana, što čini automobil jedinstven u ovom segmentu.

Svatko može pronaći pravi Fiat Tipo za svoje potrebe i sklonosti. U EMEA regiji,“ line-up“ uključuje tri razine opreme, četiri verzije motora (1.4 16v Fire 95 KS i 1.6 1.6v E.torQ 110 KS benzinski motori i dva turbo dizelska motora 1.3 Multijet II 95 KS i 1,6 Multijet II 120 KS ), dva mjenjača (pet ili šest-stupanjski ručni ili šest-stupanjski automatski, a drugi na samo 1,6 E.torQ), palete različitih boja karoserije (pastelne i metalik), aluminiske naplatke (16 “i 17 “) i četiri različite unutarnje konfiguracije. Novi Fiat Tipo odlikuje pouzdan ovjes za vrlo precizne vožnje, briljantno držanja ceste i izvanredna udobnost putnika.

U istinskom Fiat stilu, novi Tipo odlikuje puno pametnih rješenja koja čine život boljim za sve putnike. Kao standardne mogućnosti i dostupnosti Uconnect TM sustav s 5 “zaslonom osjetljivim na dodir u boji, hands-free Bluetooth sustav, audio streaming, čitač teksta i prepoznavanje glasa , AUX i USB ulazi te iPod integracije, kontrole na upravljaču, a na zahtjev, dostupna je stražnjia parking kamera i novi TomTom 3D Touch navigacijski sustav.

Ime – Tipo – Fiat je koristio mnogo puta tijekom svoje više od jednog stoljeća duge povijesti. Jedan od modela bio je automobil koji je bio proizveden u gotovo dva milijuna primjeraka od 1988. do 1995. godine, a koji je nagrađen laskavom nagradom “Car of the Year 1989” a zbog svoje svestrane upotrebe, velikog unutarnjeg prostora i kompaktnih vanjskih dimenzija. Iste pobjedničke osobine se nalaze u novom modelu Tipo, praktičan, funkcionalan model koji u savršenoj Fiat tradiciji osigurava najbolji omjer oprema-za-cijenu.

Dizajniran za rješavanje budućih izazova, novi Fiat Tipo je dizajniran u Italiji, Centro Stile Fiat, razvijen u Turskoj zajedno s TOFAS R & D, koji je jedan od FCA najvećih istraživačkih i razvojnih centara, te se prizvodi u TOFAS tvornici u Bursi – jedna od najboljih svjetskih automobilskih tvornica koja je dobila posebnu nagradu „Zlatna medalja“.

Pogledajte na linku ispod što autoportal.hr misli o novom TIPU
www.autoportal.hr

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.