Nakon Italije i Francuske, “500 Forever Young Tour” dolazi u Njemačku kako bi se proslavila 60-godišnjica modela Fiat 500

Nakon Italije i Francuske, “500 Forever Young Tour” dolazi u Njemačku kako bi se proslavila 60-godišnjica modela Fiat 500

  • Treća Europska dionica turneje koja slavi poznati model Fiat 500 održana je u Münchenu.
  • Atmosfera šezdesetih rekreirana je na Wiener Platzu, s glumcima u kostimima, trgovinama iz tog razdoblja i povijesnim modelima 500.
  • Putovanje kroz vrijeme sa specijalnom serijom Fiata 500 posvećeno 60-godišnjici ovog modela.
  • Kliknite ovdje za video s događanja u Münchenu.

 

Prošli vikend, održana je treća dionica “500 Forever Young Tour”, putujućeg događanja koje posjećuje neke od najljepših trgova u Europi, što uključuje zaljubljenike i kolekcionare modela Fiat 500. Zapravo, nakon Italije i Francuske, ova specijalna turneja je došla u Njemačku, kako bi se proslavila 60-godišnjica Fiata 500, ikone koja je dosljedna sebi, ali uvijek u trendu.

Kozmopolitski München, ”Mediteranska prijestolnica”  Bavarske koja je definirala”Talijanski najsjeverniji grad”, odabran je kao mjesto za treću dionicu. Karakteristični Wiener Platz – jedna od najpoznatijih lokacija u ovom Bavarskom gradu, zahvaljujući svojoj stalnoj tržnici, najmanjoj u cijelom Münchenu i poznatoj Hofbräuhaus taverni – postao je teatar na otvorenom. Za ovu priliku, marka Fiat je transformirala Wiener Platz u Haidhausen četvrti u mješavinu šezdesetih. Scena je uključivala glumce u kostimima i neke od klasičnih trgovina, cvjećarnica, elegantni cafe i šaroliku trgovinu namirnicama, kako bi se predstavili neki od izvanrednih proizvoda Italije, kao što su modeli Fiat 500, koji su bili predstavljeni u unutrašnjem prostoru, uključujući novu specijalnu seriju 500 posvećenu 60-godišnjici.

Zvijezda ovog događa u Njemačkoj bila je ekskluzivna specijalna serija, koja je predstavljena u svojoj elegantnoj karoseriji u dvije boje – Bianco Tristrato i pastel Avorio – s evokativnim nazivom “Dolcevita”. Ovu ograničenu i brojkama označenu specijalnu seriju dočekali su posjetitelji, kao filmsku zvijezdu iz šezdesetih, neumornim škljocanjem fotoaparata. Napravljen samo u kabriolet izvedbi, ovaj automobil odaje počast svom prethodniku s modernom reinterpretacijom nekih stilskih elemenata koji su ga učinili poznatim u cijelom svijetu. To uključuje prednju ploču od vinila, krom na poklopcu motora i klasični logotip na nosu, u sredini kromiranih brkova, na poklopcu prtljažnika i upravljaču. U unutrašnjosti se također mogu pronaći retro detalji, kao što su cjevasti elementi kožnih presvlaka u boji bjelokosti s kontrastnim burgundy šavovima, koji odgovaraju središnjoj traci na prednjoj ploči i podnim prostirkama u dvije boje.

Ova specijalan serija također će biti zvijezda sljedeće dionice “500 Forever Young Tour”, koja će posjetiti još jedan Europski grad, 4. srpnja, kada se slavi Fiatov službeni rođendan. Stoga, sve je spremno za proslavu 60-og rođendana ove doista globalne ikone, koja je utjecala na modu, društvo i običaje od 1957. do danas.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.