Nova reklamna kampanja marke Fiat slavi s dobitnicima nagrade Grammy 2019., Stingom i Shaggyjem za najbolji reggae album

Nova reklamna kampanja marke Fiat slavi s dobitnicima nagrade Grammy 2019., Stingom i Shaggyjem za najbolji reggae album

Novim kratkim videoisječkom za predstavljanje tvrtka Fiat slavi osvajanje nagrade GRAMMY 2019. godine u kategoriji „Najbolji reggae album” izvođača Stinga i Shaggyja koji su osvojili za svoj album s vrha top listi, 44/876 (Cherrytree/A&M/Interscope Records) i pritom najavljuje nadolazeću reklamnu kampanju s ta dva ikonska izvođača i njihovim sljedećim singlom „Just One Lifetime”.

 

Olivier Francois, rukovoditelj marketinga marke Fiat i FCA, prokomentirao je sljedeće: „Oduševljen sam novostima o ovoj zasluženoj nagradi za dva cijenjena umjetnika s kojima je naša marka imala veliku čast surađivati.”

 

Pod palicom slavnog redatelja Josepha Kahna (Jennifer Lopez, U2, Lady Gaga, Taylor Swift) ova reklamna kampanja obuhvaća kratki videoisječak za predstavljanje (https://youtu.be/Nox0ixe_uW0) s odabranim scenama iz nove reklamne kampanje marke Fiat, sa Stingom i Shaggyjem u glavnim ulogama, a povodom plasiranja na tržište nove specijalne serije kojom će se obilježiti 120. rođendan marke. Kahn je režirao i videospot za novi Stingov i Shaggyjev single, „Just One Lifetime”, a marka Fiat medijskim im je pokrovitelj. Kampanja će biti predstavljena publici početkom ožujka 2019.

2018. godine Sting i Shaggy objavili su zajednički album inspiriran otočnom državom, pod nazivom 44/876, s brojnim iznenađujućim poveznicama iz samog srca njihova glazbenog stvaralaštva. S naslovom iza kojeg se kriju pozivni brojevi država iz kojih dolazi, 44/876, ovo je prvi album u kojem ovaj dvojac slavi svoju ljubav prema Jamajci: Shaggyjevom rodnom mjestu i mjestu na kojem je Sting napisao klasike kao što su „Every Breath You Take” grupe Police. Njihov prvijenac zasjeo je na vodeća mjesta top ljestvica, broj 1 je u Njemačkoj i među top 10 u Ujedinjenom Kraljevstvu. Album je preko 20 tjedana bio među vodećim na top ljestvici Billboard’s Reggae Album u SAD-u, a u Poljskoj i Francuskoj osvojio je zlatne ploče.

 

Prošlog ljeta Sting i Shaggy krenuli su i na zajedničku turneju pod nazivom Svjetska turneja 44/876 i zajedno su izvodili svoje najpoznatije hitove i pjesme s Grammyjem nagrađenog albuma. Dvojac u okviru turneje nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu od 19. do 25. ožujka gdje će održati niz manjih i ekskluzivnih koncerata koji će zasigurno privući mase kao „raggae rock plesne zabave bez posustajanja”. Za više informacija posjetite web-mjesto: www.sting.com.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.