Novi Fiat 500 by Repetto, čista elegancija

Novi Fiat 500 by Repetto, čista elegancija

  • Posebno izdanje modela Fiat 500 u suradnji s tvrtkom Repetto
  • Izvanredan duo koji nas laganim plesnim korakom vodi kroz svijet otmjenosti i elegancije
  • Dostupan za narudžbe od 21. studenog
  • Početna cijena od 18.490 eura
  • Pratite sljedeću poveznicu za prikaz slika: http://www.fiatpress.fr/gallery/detail/1672

 

Elegancija i savršen sklad, ekskluzivnost i tradicija. Fiat 500 i Repetto udružili su snage i proizveli novo posebno izdanje modela Fiat 500 by Repetto. Izvanredan duo koji nas laganim plesnim korakom vodi kroz svijet otmjenosti i elegancije.

 

Ostajući vjeran svom naslijeđu Fiat 500 nam dolazi u novom ruhu povezujući svoj jedinstveni identitet s popularnim najboljim markama. Ishod je pomno birana ograničena serija koja istražuje nova područja za sve stanovnike grada, od mode do luksuznih jahti i umjetnosti, a sada i mode i plesa.

 

Posebno izdanje modela Fiat 500 by Repetto najnoviji je dodatak ponudi ikonske marke Fiat i jedna od ograničenih serija plasiranih na tržište proteklih godina u suradnji s prestižnim partnerima uključujući marke Riva i Guerlain.

 

Sofisticiran, elegantan i tehnološki napredan, novi model 500 by Repetto lansira taj simbol talijanske kreativnosti ravno u budućnost. U samom središtu nalazi se crvena boja Bordeaux Opera, a tu su i posebno prilagođen elegantni rub sa siluetom plesača, panoramski krovni otvor koji kupa unutrašnjost bogatom svjetlošću te naplatci od lake legure koji savršeno nadopunjuju dizajn vanjštine.

 

Ista elegancija nastavlja se i u unutrašnjosti, s jednakim bezvremenskim i šarmantnim detaljima i profinjenim kožnim presvlakama u smeđoj boji Poltrona Frau. Unutrašnjost boje slonovače savršeno se slaže s armaturom  u crvenoj boji Bordeaux Opera.

 

Fiat 500 dolazi u ekskluzivnom darovnom paketu Repetto s baletnim papučama Repetto, privjeskom za ključeve Repetto i parfemom Repetto.

 

Fiat 500 dostupan je s dva modela benzinskog motora i dvije vrste mjenjača: motorom s 4 cilindra, 1,2-litrenim od 69 ks i ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem Dualogic s TwinAir motorom s 2 cilindra snage 85 ks.

 

Cijene:
• 1,2-litreni motor od 69 ks: 18.490 s PDV-om
• 1,2 litreni motor od 69 ks s mjenjačem Dualogic: 19.340 s PDV-om
• 0,9-litreni TwinAir motor od 85 ks: 20.390 s PDV-om

 

O modelu 500

Prvi put plasiran na tržište 1957. godine model Fiat 500 etablirao se tijekom godina kao simbol automobilske demokratizacije u Italiji prije nego što je 2007. godine uveden potpuno novi model na tržište. Ubrzo je postao globalni fenomen s prodajnim brojkama koje dosežu 2 milijuna primjeraka. Fiat 500 prodaje se u više od 100 država diljem svijeta, a više od 80 % ukupne prodaje odvija se izvan Italije. Od 2013. model 500* najprodavaniji je u Europi s tržišnim udjelom od 14,6 % do kraja 2017.

 

Uvijek još uspješniji – u prvih devet mjeseci 2018. godine novi Fiat 500 porušio je vlastite prodajne rekorde u Europi. Od više od 2 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta, više od 200.000 prodano ih je u Francuskoj od njegova plasiranja na tržište u srpnju 2007.

 

Jedna od tajni iza globalnog uspjeha jest neprekidan razvoj modela Fiat 500, što je vidljivo kroz 30 uzastopnih posebnih izdanja modela Fiat koja su plasirana na tržište u proteklih 11 godina. Fiat 500 nije slučajno oduvijek trendseter.
* Ukupan broj za modele Fiat 500 i Abarth 500.

 

O tvrtki Repetto

Godine 1947., inspirirana svojim sinom, Rolandom Petitom, Rose Repetto osnovala je malenu radionicu za izradu plesnih cipela na adresi 22, rue de la Paix, na nekoliko koraka od pariške Opere. Njezini vješto izrađeni i intuitivni proizvodi polučili su uspjeh preko noći. Plesači iz Francuske i provincije Navarre pohrlili su u trgovinu i Repetto je postao sinonim za kvalitetu u svijetu plesa.

 

Godine 1956. Brigitte Bardot ušla je u trgovinu s jedinom nakanom da pronađe što lakše cipele „demi-pointes” koje je nosila, samo više privlačne i ženstvenije. Tada je Madame Repetto izradila nove balerinke, inspirirana izravno tehnikom rabljenom za izradu baletnih papuča za plesače, s ušivenom petom. Tako su nastale prve balerinke Repetto koje su postale sinonim elegancije i otmjenosti.

 

Danas je Repetto cijenjeno ime i predmet žudnje profinjene klijentele i drugih obožavatelja ovih jedinstveno izrađenih cipela. Zadržavajući snagu koja potječe iz kreativnosti klasičnog plesa, oblikovana prema najvišim standardima i uz neprekidnu težnju ka izvrsnosti, marka Repetto danas je etablirana luksuzna francuska marka. U tvrtki Repetto, taj luksuz kreće iz radionice Dordogne, gdje obitavaju iznimna vještina izrade i čista kvaliteta od koje se ne odstupa.

 

Uz neprekidno unapređivanje, esencija i kvalitetna stručnost marke Repetto danas je rasprostranjena na čitav niz različitih proizvoda (obuća, plesna oprema, kožni modni dodaci, ležerna sportska odjeća) kroz divne i ekskluzivne trgovine diljem svijeta.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.