Novosti o modelu Fiat 500X, modelska godina 2018.

Novosti o modelu Fiat 500X, modelska godina 2018.

  •  Obje su verzije, Urban i Cross, modela Fiat 500X osvježene i podaren im je novi izgled zajedno s novim tehničkim značajkama ne bi li se dodatno učvrstila njihova vodeća pozicija u pripadajućem segmentu u Europi.
  • UconnectTM HD Live s dodirnim zaslonom od 7″ visoke rezolucije u osnovnoj je opremi od razine Pop Star naviše. Sustav nudi opciju Apple CarPlay, pametniji i sigurniji način upotrebe uređaja iPhone u automobilu. UconnectTM7” HD Live kompatibilan je i sa sustavom Android AutoTM .
  • Boje zelena Alpi Matte i brončana Donatello dostupne su za sve razine opreme modela za modelsku godinu 2018.
  • Dostupne su dodatne opcije personalizacije s posebnim paketima dodatne opreme dizajniranim za veću eleganciju, bolje mogućnosti povezivanja te veću udobnost i sigurnost modela 500X, modelske godine 2018.

Fiat 500X je osvježen, redizajnirana izgleda, dostupan s novim tehnologijama i komercijalnim strategijama koje će mu omogućiti da ostane među pet najprodavanijih modela u svom tržišnom segmentu diljem Europe. Među brojnim inovacijama ističemo sofisticirani sustav UconnectTM HD Live s dodirnim zaslonom od 7″ visoke rezolucije koji će sada biti prisutan u čitavom proizvodnom programu, od razine opreme Pop Star naviše.
Sustav nudi opciju Apple CarPlay, pametniji i sigurniji način upotrebe uređaja iPhone u automobilu. UconnectTM7” HD Live kompatibilan je i sa sustavom Android AutoTM . Time je nadopunjena ponuda tih funkcija u cijeloj obitelji modela 500.

Popularne i ukusne boje – brončana Donatello Bronze i zelena Alpi Matte, prethodno dostupne samo na modelima S-Design, sada će biti dostupne za cijeli proizvodni program. S novim izgledima dolazi i nova strategija komunikacije u kojoj će se upotrebom komercijalnih naziva naglasiti dva različita izgleda modela Fiat 500X: gradski model, pod nazivom „Urban Look” i dostupan s razinama opreme Pop, Pop Star i Lounge te robusniji crossover, pod nazivom „Cross Look” s verzijama Cross i City Cross. Te promjene idu u korak s onima diljem šire obitelji 500, a prvi put su viđene na novom modelu 500L.

A tu su i nove opcije personalizacije koje su dodatno proširene novim paketima opreme dostupnim na zahtjev. Ovisno o državi, paketi opreme sadrže raznu dodatnu opremu prilagođenu potrebama različitih kupaca, s posebnim naglaskom na eleganciji, mogućnostima povezivanja, udobnosti i sigurnosti modela Fiat 500X, modelske godine 2018., a uz to jamče značajne uštede pri kupnji u paketu u odnosu na pojedinačnu kupovinu dodatne opreme.

Još veća povezanost zahvaljujući sustavu UconnectTM 7″ HD LIVE

Fiat 500X, modelska godina 2018. donosi novu generaciju sustava UconnectTM s dodirnim zaslonom od 7″ visoke rezolucije koji je kompatibilan s integracijama za pametne telefone. Ako pobliže pogledamo, uređaj se posebno ističe jer ima Bluetooth sučelje sa sustavom slobodne ruke, audio emitiranje, čitač tekstnih poruka i glasovno prepoznavanje, Aux i USB ulaz s integracijom za iPod i komande na kolu upravljača. Stražnja parkirna kamera i novi ugrađeni sustav za navigaciju TomTom 3D dostupni su na zahtjev.

Osim toga, kupcima su dostupni servisi UconnectTM LIVE. Korisnici koji na svoj pametni telefon preuzmu besplatnu aplikaciju UconnectTM LIVE u trgovini App Store ili Google Play Store mogu u potpunosti koristiti sve pogodnosti servisa UconnectTM LIVE, uključujući emitiranje glazbe putem servisa Deezer i TuneIn, primanje vijesti iz Reutersa te korištenje povezanog sustava za navigaciju putem značajke TomTom LIVE, a jednostavno mogu i komunicirati s prijateljima putem mreža Facebook Check-in i Twitter. Isto tako, mogu koristiti pogodnosti ostvarenja ušteda, ekološke osviještenosti i funkcije nadzora kada god to požele putem značajki eco:Drive i my:Car.

Sustav UconnectTM sada je dostupan i sa značajkom Apple CarPlay. Apple CarPlay ključan je za pametnu, sigurniji i praktičniju upotrebu uređaja iPhone za upravljačem. Da budemo precizniji, omogućuje savršenu integraciju uređaja iPhone sa zaslonom i ugrađenim komandama automobila. Sada možete telefonirati, slušati svoju glazbu, slati i primati poruke, dobivati upute optimizirane sukladno stanju u prometu i još mnogo toga, a uz to ostati u potpunosti usmjereni na cestu. Android Auto donosi korisne informacije na jednostavan način i putem jednostavnih zaslona koji se prikazuju samo kada je to potrebno. Funkcija omogućuje pristup Google kartama, navigaciju s glasovnim navođenjem, primanje informacija o stanju u prometu u stvarnom vremenu te navođenje u prometnim trakovima, kao i korištenje značajke Google Play Music i brojnih drugih glazbenih servisa. Možete pozivati i primati pozive te slati poruke bez skidanja ruku s upravljača i pogleda s ceste.
Android Auto, Google Play i Google karte zaštitni su znaci tvrtke Google Inc.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.