Fiat 500

eco-drive (1)

POVEZIVOST

S Apple CarPlay na najpametniji i najsigurniji način vaš iPhone možete koristiti u vožnji. Pomoću ključnih funkcija i aplikacija koje su posebno prilagođene zaslonu vašeg Fiata 500 brzo možete pristupiti navigaciji, obaviti pozive, primati i slati poruke te slušati glazbu bez da bi vam se smanjila koncentracija na cesti.
Kod upotrebe glasovnih funkcija vašeg pametnog telefona, preko glasovnih naredbi pomaže vam Siri a njima možete pristupiti preko zaslona osjetljivog na dodir ili tipki na volanu.


Naručite katalog

UDOBNOST

Udobno se smjestite i vozite na jedinstveni način: sjedala vašeg Fiata 500 udobna su kao i obični naslonjači. Ako vašem vozilu želite dodati osobnu notu, možete odabrati paket Pack Lounge sa slijedećim stilskim rješenjima: zadnji prozor od vinila i moderni naslonjač za glavu koji suputniku daje u potpunosti retro izgled.

Cjenik

INOVATIVNOST

Biti lijep je jednostavno ali što ako želiš biti pametan? Kod Fiata 500 dizajn je usmjeren prema tehnologiji. Zato novi elementi obuhvaćaju i najmoderniji radio Uconnect, u potpunosti obnovljene tipke za izdavanje naredbi na armaturnoj ploči i ulaze USB/AUX-IN u centralnom sustavu za reprodukciju. Legendu koja je zadržala svoju prepoznatljivu osobnost možete doživjeti u potpuno novom dizajnu.

Testna vožnja

Slažem se