U jutarnjoj prometnoj gužvi ili pri gradskim svjetlima subotom uvečer. U centru ili predgrađu. Uživajte u gradu s mnoštvom tehnologije vožnje sljedeće generacije.

Prepoznavanje prometnih znakova

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

Inteligentni tempomat

Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova.

Pomoć u zadržavanju vozne trake

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

6 zračnih jastuka

Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.

Prednji i stražnji parkirni senzori

Uz pomoć prednjih i stražnjih parkirnih senzora, 500X vam pruža podršku u najtežim manevrima, zvučno vas upozoravajući ako ste preblizu drugim vozilima ili preprekama.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.