BEZBRIŽNA VOŽNJA, SAMO SE OPUSTITE

Tehnološki napredna, sigurna, talijanska: Panda

Panda predstavlja: Uconnect™ radio

Još više zabave: nova Panda uključuje Uconnect™ radio s novim držačem za pametni telefon, koji možete spojiti Bluetooth vezom, USB ili AUX priključkom, te s novim sučeljem za aplikacije posvećene vama. Sve na dodir virtualne tipke ili, ako želite, s jednostavnom glasovnom naredbom.

Vaši popisi pjesama, vaše omiljene radio stanice, vaši kontakti, karte, vrijeme ili Find My Car: koristite aplikaciju koju želite; u Pandi ima mjesta za sve ono što vaše putovanje čini lakšim i većim užitkom.

Putujte jednostavno, s vašim pametnim telefonom

Nova Panda je napunjena s dodatnom tehnologijom: s besplatnom aplikacijom PandaMyApp, možete kontrolirati radio preko pametnog telefona i koristiti novo sučelje koje još više olakšava slušanje glazbe, telefoniranje i aktiviranje aplikacija eco:Drive, Find My Car i sve druge funkcije koja Panda donosi za vas, kako bi svako putovanje bilo bolje od prošloga.

MINIMALNA POTROŠNJA, MAKSIMALNA ZABAVA

Start&Stop: u koloni, motor se gasi i po potrebi ponovo pali. GSI (indikator promjene stupnjeva) pokazuje kada treba promijeniti stupanj. Smanjite potrošnju goriva i vaše brige

Robusna konstitucija

U slučaju sudara, Panda reagira sigurno i robusno: to je namjena kontroliranih deformacija, školjke od čelika visoke čvrstoće, koja se deformira samo u specifično projektiranim točkama.

ČELIČNA PANDA

Kako bi povećala sigurnost vaših putovanja, karoserija Pande je napravljena od čelika visoke čvrstoće s kontroliranim zonama gužvanja u slučaju frontalnog sudara. Ova značajki čini da Panda bude siguran, čvrst automobil koji vam pruža svu zaštitu koju tražite.

ZAŠTITA OD ISTEZANJA VRATA

Panda je doista mislila na sve. Mnoštvo značajki koje osiguravaju vašu sigurnost također uključuje naslone za glavu sa zaštitom od istezanja vrata, koja sprečava ozljede vrata u slučaju naleta na stražnji kraj vozila.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.