Dizajn i vanjština

Moderan, elegantan i prostran. Uz sav prostor koji trebate za vas, vaš život i vašu obitelj.

LED dnevna pozicijska svjetla i sklopovi prednjih svjetala integrirani u vodoravnu masku s kromiranim segmentima.

4,57 metara dužine i krovne šine dio su standardne opreme.

Prtljažnik kapaciteta 550 litara, koji zahvaljujući Magic Cargo Space sustavu možete konfigurirati jednom rukom.

Unutrašnjost i prostor

Košarkaši su dobrodošli

Praktična, udobna i privlačna za vas i sve vaše putnike, čak i najviše: Tipo Station Wagon može udobno smjestiti do 5 vrlo visokih odraslih osoba – do 1,87 metara na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima – pružajući svakome dovoljno prostora za laktove. A da ne spominjemo u klasi vodeći prostor za noge.

Kontrola jednim dodirom

Jednostavno posegnite par centimetara i na dohvat prstiju su kompletne kontrole modela Fiat Tipo Station Wagon, od stražnje kamere do satelitske navigacije.

Protegnite noge!

Tipo Station Wagon je rođen udoban: zbog toga nudi u klasi vodeću prostranost u unutrašnjosti, pogotovo što se tiče prostora za noge, naprijed i nazad. Jer, ako nije opuštajuće, kakvo je to onda putovanje?

Uconnect tehnologija

Visoka tehnologija dio je standardne opreme, zahvaljujući Uconnect sustavu sa 7” HD dodirnim zaslonom koji vama i vašim putnicima osigurava pristup odgovarajućim praktičnim i zabavnim aplikacijama.

Pretinci

Fiat Tipo Station Wagon pobrinut će se za sve što uzmete sa sobom, zahvaljujući 9 pretinaca ukupnog kapaciteta odlaganja od 12 litara.

Je li vam udobno?

Tkanina ili tehno-koža? Osim što su udobna i dobro drže tijelo, ergonomska sjedala modela Fiat Tipo Station Wagon jednako su dobrog izgleda i funkcionalnosti, koje očekujete, od sjedala vozača s potporom za donji dio leđa, do trećeg stražnjeg naslona za glavu. Tako da možete putovati u apsolutnoj udobnosti.

Djeljivo/preklopivo stražnje sjedalo

S podijeljenim i preklopljenim stražnjim sjedalom u omjeru 60/40 dobivate teretni prostor dužine 180 cm.

Sjedalo vozača

Savršeni odnos između upravljača, papučica i sjedala te potpora za donji dio leđa sjedala vozača čini ovo jednim od najudobnijih položaja za vožnju u ovoj klasi.

Veliki automobil, kontrole na dohvat prstiju

Tipo Station Wagon je velik, ali najčešće korištene kontrole, od glasnoće audio sustava do Bluetooth sučelja, nalaze se nadohvat prstiju.

Prostor za sve

Neki od mnogih pretinaca u modelu Fiat Tipo skriveni su u značajkama udobnosti, kao što su prednji i stražnji nasloni za ruke.

Prtljažnik

U njega možete ubaciti svoj cijeli život. Kao i život vaše djece. I pseći život.

550 litara lako dostupnog prtljažnika s niskim pragom utovara i bez izvučenog ruba, kao i podesivi Magic Cargo Space sustav za maksimiziranje volumena i fleksibilnosti. A da ne zaboravimo Flip&Fold stražnja sjedala za potpuni teretni prostor do dužine od 1,80 m.

Dovoljno velik za svaku priliku

Dječja kolica ili velika putna torba? Onaj fantastični starinski ormarić ili vaša oprema za kampiranje? Tipo Station Wagon pruža vam 550 litara prtljažnog prostora, tako da nikada nećete morati birati.

Magic Cargo Space

Pod prtljažnika možete rekonfigurirati samo s jednom rukom, bilo da ga želite spustiti ili ga učvrstiti pod 40° kako biste ispod njega smjestili teret. A uz dodatne dvije bočne pregrade možete bezbrižno odložiti manje predmete.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.